vacon yardım model farklılığı

silent59

Katılımcı Üye
Katılım
10 Ağu 2007
Mesajlar
519
Puanları
56
arkadaslar mcs boya makinası görenler bilirler calışma sistemleri diğer makinalardan farklıdırlar elimize ilk gelen makinalarda vacon cxserisi invertörler vardı daha sonrakilerde nxs daha sonrada nxl invertörler ile geldiler cx serisi invertörler artık üretilmiyor elimizde yedek kalmadı sorum bunların aplikasyonlarını diğer modellere tam olarak atan varmı çünkü bizim burdaki servis olayı tam olarak çözemedi kumaş çıkarmada torkla tamburlar durmuyor ve kumaşı koparıyor. bu vaconların yerine başka marka invertör uydurupta çalıştıran varmı merak ediyorumda yardım eden olursa seviniriz ( yeni cx serisi invertörü elinde olan varsada yazsın )
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
özdisan elektronik, vacon Türkiye yetkili satıcısıdır. arayarak buradan bilgi alabilirsin.
 
slm arkadaşım bizdede var msc marka multiflow jet sürücüler vacon sana yardıomcı olurum bana ulaşırsan *****@msn.com veya 0555 843 37 41

_________________________________________________

Forum içerisinde email adresi yazmak yasaktır. Email adresinizi özel mesaj olarak yazabilirsiniz.

Düzenleme: Roboelektronik
 
cxs yerine artık nxs çıkıyor . nxs e mcs sistem yazılımı yükleyebilirim.daha once birkaç firmaya yükledim. sizinki hangi firma?
 
merhaba arkadaslar aranıza yeni katılıyorum.bir projem var.yer altına gönderilen havanın kontrollu biçimde dağıtılması.yalnız gönderilen hava 12 veya 14v dc motor olcak.ve bunun devir kontrolu ise inverterle sağlanacak.hangi özelliklere bunları seçmeliyim. dc motorların kontrolü ve inverterlerin kontrolü nasıl sağlanıyo.ve acil bşekilde inverter ve asenkron motor sipariş edicem.yalnız bana çeşitleri ve özelliklerini veren ve aynı zamanda fiyatlarını veren bir şirket gerekiyo.bana soyleyebilirmisiniz.şimdiden teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,826
Mesajlar
920,797
Kullanıcılar
450,914
Son üye
tugbag

Yeni konular

Geri
Üst