Valerm mühendislik otomasyon yazılım

wedddat

Üye
Katılım
11 Ocak 2012
Mesajlar
2
Puanları
1
Valerm Mühendislik Otomasyon, PLC , Scada ve HMI konularında oldukça geniş ürün yelpazesine ve piyasadaki bir çok makine, proses otomasyonu dallarında tecrübeye sahiptir.
Yeni projeler üretilerek ve mevcut sistemler geliştirilerek etkin bir şekilde destek verilmektedir.

Firmamız müşteri memnuniyetine dayalı makine geliştirme, sistem geliştirme ve ihtiyaca dayalı tüm istekleri sektördeki bilgi birikimi ve tecrübesini kullanarak en kısa zamanda çözmektedir.

MAKİNE İMALATI:
Valerm Mühendislik Otomasyon, Hayalinizde canlandırdığınız makineleri teknolojik yenilikleri de makine üretim aşamasında kullanarak makine üretimi yapabilecek
kabiliyet ve teknik alt yapıya sahiptir.

Tek taraflı en doğrusunu biz biliriz düşüncesi ile değil her adımımızda sizlerden fikir alarak size sizin istediğinizi sunmaya gayret ediyoruz.
Nasıl bir makine istediğinizi bize anlatın, hayalinizi birlikte canlandıralım.

ROBOT UYGULAMALARI: Robot Otomasyon ve robot uygulamaları ile verimliliğinizi artırın, hatasız, az maliyetle, daha hızlı üretim yapın. Teknolojinin çok hızlı bir şekilde gelişme kaydettiği günümüzde, teknolojinin getirmiş olduğu bu yenilikler insan hayatının bir parçası olmuştur. Bu yeniliklerden insanları haberdar etme ve yenilikleri insanlara sunma bir zorunluluk haline gelmiştir. Artık kaliteli ürünü daha ucuza imal etmek rekabet piyasasında bir zorunluluk olmuştur. Bu da ancak robot ve otomasyon teknolojisini kullanarak üretim yapmakla mümkün olmaktadır.

Bu gün robot kullanımı hayatımızın birçok alanına girmiş olup, özellikle insan sağlığını aşırı derecede tehdit eden iş kollarında, yüksek ısı, titreşim, kimyasal ve nükleer enerji ile çalışılan yerler vb. kullanımı çok daha yaygındır. Robot uygulamaları başlıca otomotiv, elektrik, elektronik ve mekanik olmak üzere endüstrinin hemen her alanında kullanılabilir.

PANO İMALATI:

- Otomasyon Panoları
- MCC Panoları
- Scada Panoları
- A.G. Ana Dağıtım ve Tali Dağıtım Panoları
- Motor Kontrol Panoları
- Özel Yapım Exproof panolar
- Özel Tasarım Kumanda Panoları
- Şebeke Jeneratör Transfer Panoları

TEKNİK SERVİS:
Makine ve Sistemlerinizdeki Software ve Hardware (PLC, Scada, Operatör Panel, Sürücü, Motor vs. Elektrik yada Elektronik Ariza), Sorularınız yada Sorunlarınız için bizimle irtibat kurabilirsiniz. 7/24 servis ve hizmet verebilme kapasitemiz ile çözüm ortağınız olmak için hazırız.
Ayrıntılı bilgi için www.valerm.com.tr adresini ziyaret ediniz.
Online Broşür için KATALOG sayfamızı inceleyiniz.

İLETİŞİM:

VALERM Mühendislik Makine Otomasyon Yazılım İnşaat Sanayi Tic.Ltd.Şti.

Arapçeşme Mah. Şehit Mülazım Karatay Cad. No:18/A
Gebze/Kocaeli
Tel/Fax : 0 (262) 988 01 50
Şirket mail : [email protected]

Tel : 0 (532) 722 58 23
Servis mail : [email protected]

Yetkili : VEDAT YAMAN
 
Exproof armatür , exproof anahtar , exproof priz , exproof pano , exproof buton , exproof rakor , exproof buat , exproof fiş için en doğru adres. Detaylı bilgi için www.sasmazelektrik.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,867
Mesajlar
921,138
Kullanıcılar
450,985
Son üye
berkoooo

Yeni konular

Geri
Üst