mehmet45308
Üye
Plc izerinde fisini cikardigim zaman role veya walf cekimi birakiyor. plc bi sorun olabilirmi..
Plc izerinde fisini cikardigim zaman role veya walf cekimi birakiyor. plc bi sorun olabilirmi..
Herhangi bi sensor kontrol etmiyor walf pistonu calistiriyor ve sanzimanda bosta kalan disliyi ayiriyor. Benim ekrana yazdigim programa gore degisiyor acik veya kapali yani ileri ve geri oluyor suan sadece ileri konumda yani acik konumda sabit duruyor ben ekrandan walf calistiramiyorum sadece benim girdigim programa gore kendisi ayarliyordu.Yazılımsal olarak müdahele edemiyorsunuz ? Eğer sadece touch Panel yani Ekran üzerinden müdahele edebiliyorsanız içerde(yazılımsal olarak) hangi koşullar olduğunda bu valf çalışsın denilmiş ise onları göremezsiniz bu valf çalışmaması gereken koşullar sağlanmadığı için tetiği kesmiyordur. Sensörlerinizi , switchlerinizi kontrol edin. Fiziksel bir koşul sağlanmadığı için yazılımsal koşullar tamamlanmıyor gibi görünüyor.
O zaman zayıf olan olasılığı dikkate almak lazım.Herhangi bi sensor kontrol etmiyor walf pistonu calistiriyor ve sanzimanda bosta kalan disliyi ayiriyor. Benim ekrana yazdigim programa gore degisiyor acik veya kapali yani ileri ve geri oluyor suan sadece ileri konumda yani acik konumda sabit duruyor ben ekrandan walf calistiramiyorum sadece benim girdigim programa gore kendisi ayarliyordu.