destroyer38
Üye
İstanbulda oturuyorum usta.Teşekkür ederim bilgilendirme için artık burda bi yetkili servise falan götüreceğim
Hangi ilde oturuyorsunuz?
izmirde iseniz size yardımcı olayım .
1-Elektronik kart hatası
2-ısıtıcı hatası
3-ntc hatası
yukarıdaki 3 olasıkta da bu hata kodunu verir fakat sizin hatanız elektronik kartta çünkü makina daimi aynı noktada hata vermiyor bazen başlarken bazen se programın ortalarına doğru veriyor.
masrafı 25 tl kartınız kısa surede (bir çay içimi )onarılır
s.a Ali usta QP-W AA enerjili çmaşır makinasının bütün ışıkları sönük karta elktrk geliyo ama hala ışıkları yanmıyor ... yardımınız için şimdiden teşekürler
merhaba Ali usta,Vestel WMK 800T çamaşır
makinamda aslında birkaç sorun var anlayamadım. ilk olarak çamaşırları sıkmıyor, fazla çamaşır atmış olabilirim ihtimaliyle yarı kadarını cıkarttım. sonra tekrar calıştırdım.. sıkma konumuna getirdim, fakat sıkma yerine sadece normal şekilde döndü. makinayı komple boşalttım yine sıkma konumuna getirdim yine normal konumda döndü... ikinci olarak da makina belli programlarda çalıştığında süresi normalin çok üstünde oluyor. mesela 7. programda calıştırdıgım da 6 saat kadar çamaşırlar içinde kaldı. bazende kafasına estimi çamaşırı çok nadir sıkıyor. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.