Vestel bulaşık makinesi DW 6003 E

mirzan

Üye
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
2
Puanları
1
Arkadaşlar yukarıda belirttigim marka model bulaşık makinem baslatinca bir süre sonra program sonu ışığı yanıyordu servisi çağırdım. Alt Kapağı açıp kapattılar sorun düzeldi. Sorun devam ederse kart arizalidir, kendine yeni makina al dediler. Ve sorun devam etti. Makinayı çöpe atmadan önce biraz kurcaladim. On kapağın kilidi acikken kapattım ve makinayı çalıştırdım su almadığını fark ettim. İç Sol alt tarafta bulunan plastiği biraz kurcaladim su almaya başladı. Kurutma safhasinda gelince makinanın altından su sıziyor aynı zamanda su almaya devam ediyordu. Pat diye ses geldi. Altını açıp baktım su tahliye hortumu çıkmıştı taktım 2 gün sonra çalıştırdım. Makine su alıyor ama püskürtme yapmiyor. Dinnn diye ses çıkartıyor. Ana kartta gözle görünün sorun yok. Yardımcı olmanızı bekliyorum. Yoksa hanım bulaşıkları bana yikatacak. Teşekkürler.
 
arkadaşlar yukarıda belirttigim marka model bulaşık makinem baslatinca bir süre sonra program sonu ışığı yanıyordu servisi çağırdım. Alt kapağı açıp kapattılar sorun düzeldi. Sorun devam ederse kart arizalidir, kendine yeni makina al dediler. Ve sorun devam etti. Makinayı çöpe atmadan önce biraz kurcaladim. On kapağın kilidi acikken kapattım ve makinayı çalıştırdım su almadığını fark ettim. Iç sol alt tarafta bulunan plastiği biraz kurcaladim su almaya başladı. Kurutma safhasinda gelince makinanın altından su sıziyor aynı zamanda su almaya devam ediyordu. Pat diye ses geldi. Altını açıp baktım su tahliye hortumu çıkmıştı taktım 2 gün sonra çalıştırdım. Makine su alıyor ama püskürtme yapmiyor. Dinnn diye ses çıkartıyor. Ana kartta gözle görünün sorun yok. Yardımcı olmanızı bekliyorum. Yoksa hanım bulaşıkları bana yikatacak. Teşekkürler.
silkülasyon motoru SIKIŞIK yada motor kondansatörü arızalı
 
Nasıl tamir edebilirim. yada tamir oluyormu?
 
muhtemelen motorun arka kısmında bir delik vardır oraya düz tornavidayı sok ve çevir sıkışıksa sıkışıklığı giderir. eğer kapasitördense üzerinde yazan uf ölçüsüyle uçları ölçtüğünde çıkar sonuç farklı çıkar.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,492
Mesajlar
927,351
Kullanıcılar
452,061
Son üye
koray5252

Yeni konular

Geri
Üst