vinç kontaktörden sürücüye çevirmek

Katılım
13 Kas 2016
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
41
nasıl olucak bu iş arkadaşlar şema ile gösterebilicek olan var mı? kontaktör var 2 tane büyük bu iptal olup yerine sürücü takılıcak..sürücünün 380 giriş çıkışını biliyorum da kumandası nerden gelicek nereye gidicek ne yapmam gerekiyor?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Merhaba. Siz fotoğrafı koyun biz sürücüyü nereye bağlayacağınız konusunda tartışalım. Ben olsam kontaktorleri sökmezdim. 2 kontaktör un giriş ine sürücü çıkışını bağlardım. Faz yönü zaten kontaktör çıkışlarından değiştiği için daha pratik olurdu.
 
Sürücü çıkısına kontaktör baglanması, pekde önerilmeyen bir uygulamadır. Sürücü markasına göre terminal baglantı numaraları değişkendir. Önce bunu belirtseniz.
 
simdi kontaktorlerın yerıne role koyun yanı kontaktorun a1 ve a2 ucklarını roleye baglayın surucu uzerınde +24 ve termınaller var gereklı parametre ayarlarını yaptıktan sonra cok basıt
 
Sürücü çıkısına kontaktör baglanması, pekde önerilmeyen bir uygulamadır. Sürücü markasına göre terminal baglantı numaraları değişkendir. Önce bunu belirtseniz.
Hocam merhaba. Yildiz üçgen çalışan bazı motorlarımıza sürücü uyguladık ve kontaktorden geçirdik. Bir sorun yaşamadık. Tercih edilmeme sebebi nedir ogrenebilirmiyim. Saygilar
 
Sürücü çıkışında kontaktör kullanmak bence de lüzumu olmayan, arıza ihtimalini arttıran bir uygulamadır. Devir yönü halihazırda sürücü ile değiştirilebilmektedir, bunun için kontaktöre gerek duyulmaz. Ayrıca kontaktörün mekanik bir parça olması aşınma ve kontakların eskimesi nedeniyle arıza ihtimalini arttırmaktadır. Saygılar..
 
sürücüleri koruma amaçlı olmalı kontaktör daha ucuzsa harcanabilir...
 
Arkadaşım merhaba sürücü takılır ayrıca freni kontrol edecek bir kontaktör takakılır .vincin markası ve tonajını verirsen daha faydalı olur
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,345
Mesajlar
925,571
Kullanıcılar
451,818
Son üye
kimyager

Yeni konular

Geri
Üst