VINN-JET-VODEM

ramonn

Üye
Katılım
23 Ara 2009
Mesajlar
173
Puanları
1
Yaş
35
arkadaşlar merhaba

evde sabit olmadığı için 3G sistemini kullanmak zorundayım. benim merak ettiğim şuan ülkemizde bulunan 3 farklı operatörden hangisinin daha iyi olduğu? Birde sabit hat ile aralarında ne kadar hız farkıı var?
 
Modemin adına takılmamak gerekir. Neticde turkcellden aldığın bir modemin sim kartını değiştir diğer şebekeden kullan. O nedenle önemli olan ISP.

Eğer kullandığın yer dağ başı değilse benim kanaatim vodafone veya avea... trkcll çok sayıda aboneye hizmet verdiği için kalitesi düştü deniliyor.
 
peki TTnet ile turkcell arasındaki kalite farkı nasıl? hızı nasıl turkcellin?
 
TTnet farklı bir şey turkcell farklı. Birisi GSM üzerinden bağlanıyor diğeri telefon hattı üzerinden. Nasıl kıyaslama yapabilirsiniz ki?

ama şunu bilmende yarar var, ttnet sadece download değerine göre hesaplama yapar. Uploadı hesaba katmaz. Yani 4 GB sınırlı paket derseniz 4 GB downloada göre hesap yapar. Diğeri download+upload'a göre hesaplama yapar.
 
şuda var... çoğu zaman bilgisayara giren çok ufak değersiz<virüsler upload etmesen bile bağlandığın siteye bilgi aktarabilir.. arkadaşıma geçen ay 290 lira vınn faturası geldi upload downloadun kat kat fazlası sorunda virüsten kaynaklanıyomuş...
yani ölümüne sabithat modem...
 

Forum istatistikleri

Konular
129,495
Mesajlar
927,378
Kullanıcılar
452,065
Son üye
kenanasar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst