Virüsleri kontrol etme

Katılım
12 Şub 2013
Mesajlar
37
Puanları
1
Arkadaşlar benim bir bilgisayarım var aslında iki tane var. birinde virüs yok ama diğerinde hiç bilinmeyen virüslerr var bilgisayarcıya götürdüm. meğer benim elimden olmadan bilgisayardan yeni virüsler çıkıyomuş. yeni virüsler üretmek bilişim suçumuş. benden bundana yararlanarak virüslerimi kontrol etmek istiyorum. yani virüs üretimi arttırmak isimlerini deişme fln. yani virüslerde oynama yapcam ve salıcam bilgisayarlara bunu nasıl yapbilirim. birilerinden intikam alamma gerekiyorda :D :D lütfen çok lazım pc çökmeden intikammımı almam gerekiyor.
 
Virusler zaten kendini cogaltıcak sekilde Programlanır. Yani bir bilgisyara virus bulasmıssa ve onlem almamıssan Kısa zamanda Butun Programlara kendini Kopyalayarak cogaltır.

Bilgisayarından bir program kopyala Flash diske. (mesela ufak boyutlu bir program olabilir )Sonra o flash diskteki programı Baska bir bilgisayarda çalıştır.
Veya programı interntten Gonder.
 
ooo çok saol işime çok yarıcak neyse bilgisayar çökmeden virüsleri kopyalamam gerek çünkü yeni virüs çeşitleri üretiyor. bakalım atacğım kişi başedebilecekmi. hiç sanmıyorum ama yine nasıl can çekişcek merak ediyorum:::hahahha
 
:)) vallahi alkışladım bravooo ya allah aşkina bu nasıl duşunce pekı sorayım elıne ne geçecek kusura bakmayın bu düpedüz cahillik sevmedığın kişi olabılır böyle yaklaşımın yanlış sevmedığın kişiden ıntıkammı alacaksın elınden geldığınce ıyılık yap kişi anlayışlı kişiyse oyle yaparsan zaten yüzüne bakacak halı kalmıyacak eğer anlayışsız kişiyse oyle kişiyle uğraşmak o kişinin sevıyesıne ınmek demektır bence kendını oyle kişilerın sevıyesıne düşürme arkadaşım :) yanlişmı duşunuyorum?
 
yoo valla doğru düşünüyorsun. ama sende benm yerimde olsaydın aynınnı yapardın. anlatmakla bitmez olayı ama özetliyeyim. benim bi sınıf arkadaşım vardı knk olduk zamanla sonra websitemizi açtık. sonra bana küstü bi sebeple ondan sonrada beni arkamdan bıçaklıyor. bi ara baktım olmuyor bana laf atıyor hocaya söledim disipline gittik. dilekçemi yazdım tam verecektim daha yalvardı bende insanlık olsun diye vermedim. ertesi gün baktım yine aynını yapıyo daha ALLAH bildiği gibi yapsın dedim daha ne olsun işte. onun yüzünden bir sürür website açtım kapattım sonuncusuna girmeye cesaret edemiyor çünkü tüm sınıf biliyor bende çok virüs olduğunu o yüzden benim bilgisayardan websitemden uzak durdukları gibi oda duruyor. amam okul açılınca o arkadaşımında mesaisi başlıcak ALLAH yardım etsin bana inşallah bigün aşırı sinirden çocuğu öldürmem.ama bende vazgeçttim virüs atmaktan ne haddime boşver gitsin değmezki o kdar uğraşasın. eğer yapsaydım zaten diğer obür gün ercez.elbet ALLAH karşısında hesab vercez ben o gün ALLaHa NE CAVP VERCEM VARSIN GİTSİN O CEVAP VERSİN. BANA O KADAR KÖTÜLÜK YAPTIKİ BİR ARA SINIFTA EN İYİ ARKADAŞ BİZİDK HERKES BİZİ İYİ BİLİYORDU ŞİMDİDE DÜŞMAN OLDUK ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN NE DİYELİM. AMA SANADA KATILIYORUM İNSAN BİLMENDEN BAZEN CAHİLLİK YAPIYOR BENDE Bİ SÜRELİĞİNE YAPTIM İŞTE NAPİM :d
 
İntıkam alıcaksan darkcomet rat pc de istediğni yapabılırsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,882
Mesajlar
921,288
Kullanıcılar
451,018
Son üye
cihannover

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst