Virus koruma ucretli

Alçak Mühendis

Usta Üye
Ayni soruyu ücretsiz icin de sormustum. Android telefonlarda hangi ucretli virus koruma programini kullaniyorsunuz. Memnun olan olmayan. Olumlu olumsuz yanlari yazar misiniz?

Android telefonda virüs olmaz.Virüs programına gerekte olmaz.
Virüs programının kendisi virüs buna dikkat et.Hiç bir virüs pro. kullanma.
Ayrıca android sistemi hiç güvenli değil.Tel deki bilgilerini bu işe niyeti olan adam zaten rahatça eline geçirebilir.Tel den hiç bir banka işlemi yapma.
Bir gün bi bakarsın paralar tüymüş.
Eğer illa güvenlik istiyorsan telefonunun sahipliğini(rootlamak denir) al.
O zaman bir nebze güvenli olur.Senden habersiz hiç birşey yapamazlar.

uygulamaları Google Play üzerinden indirdiğiniz sürece virüs programı kurmanıza gerek yok diye düşünüyorum.

uygulamaları Google Play üzerinden indirdiğiniz sürece virüs programı kurmanıza gerek yok diye düşünüyorum.
O uygulamalarinnicine virus yazilip yazilmadigini denetleyen mekanizma var mi ki. Ayrica internetten indirdigin herhangi bir dosya bile viruslu olabilir. En yaygin olan windows tabanli yaziliyor genelde ama android de azimsanamayacak boyutta gelisti

Google playe herkes uygulama yazabilir google playde ne yazık ki virüs kaynıyor güvenmeyin

Google play deki uygulamalar virüs kontrolünden geçtkten sonra kullanıma sunulur.
Virüs var sanılan birçok uygulama hatalı kodlanmıştır o nedenle telefonlarda sorunçıkarır.

Forum istatistikleri

Konular
130,060
Kullanıcılar
453,041
Son üye
İHSAN DOĞAN

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri