Visual Studio İle Visual Basic Arasındaki Fark Nedir?

seçili

Üye
Katılım
21 Nis 2009
Mesajlar
164
Puanları
6
visual studio ile visual basic arasındaki fark nedir proğram yazmaya hangisi ile yapabiliriz hangi proğramı kurmamız gerekiyor cevaplarınız için teşekkürler
 
Visual Studio microsoftun .net teknoloji ile birlikte geliştirdiği visual basic, visual c++, visual c# ve visual web developer 'ı içinde barındıran komple bir yazılım diye biliyorum. Express sürümlerini ayrı ayrı da yükleyebiliyorsun.
 
teşekkürler Visual Studio yüklemeye karar verdim
 
Net ten ünce Visual studio üzerinde Visual Basic 6.0, Visual C++ ve Visual Web Deweloper vardı ve Netin ortaya çıkması ile Visual Basic Visual Basic.net , Visual C++ .Net oldu Microsoftun web programı da ASP .NET in doğuşu ile ASP.NET oldu. Askiden Visual basic 4.0, 5.0 ve 6.0 versiyonu olarak anılırdı .NET ten sonra ise versiyonları arakasındaki framework ile anılmaya başladı.
 
Visual Studio Microsoftun yazılım dileri için bir paketidir. Bu pakette çeşitli yazılım dilleri var bunlardan biri de Visual Basic'tir.
 
Studio artık aşmş olayı. her türlü programlamaya müsait.
 
visual studio microsoft' un .net teknolojisi ile çalıştığı programcılara görsel olarak birşeyler ortaya çıkarmasını sağlayan programı, basic ise bir programlama dilidir, visual basic bunun görsel halidir, visual studio visual basic dilini içeren bir yazılımdır genel ifade ile
 
v. basic studioya gore gerıelrde kalmıs bır dıl
 

Forum istatistikleri

Konular
128,847
Mesajlar
920,961
Kullanıcılar
450,950
Son üye
BERKEN

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.
Geri
Üst