ayhani
Üye
Geçen gün cardfinans kredi kartını finansbank bankametiğine taktığımda "isterseniz birikmiş para puanlarınız ile cep lira yükleyebilirsiniz" diye bir öneri ile karşılaştım. Evet deyip pek kullanmadığım 541'li hattıma 12 tl yükledim. Sonra vodafone'dan bir mesaj geldi hattınıza 12 tl yüklenmiştir. Yüklenenen hediye! dakikaları vodafonlular ile bilmem şu kadar sürede kullanabilirsiniz. diye. Acayip şaşırdım. Ben kendi paramla aldığım konuşma süresine vodafone ne karışır. Ayrıca ne hediyesi? Ben birikmiş para puanlarımla aldım. Ben o para puanları markette harcasam market bana o para puanla yumurta alamazsın ekmek alırsın diyebiliyormu diyemiyor. Yani para puan bildiğiniz nakit para ile aynı değerde. Ben buna çok sinirlendim. Sırf gıcık olduğum için önce cardfinansı aradım bankamatik ekranında neden bu konuyla alakalı uyarınız yok diye hesap sordum anca kıvırıp vodafonu aramam gerektiğini söyledim. Vodafonu arayayım dedim, aaa oda ne yüklenilen para puanla bırakın diğer hatları vodafone müşteri hizmetlerini bile arayamıyordum. Ehh bu kadar terbiyesizlik fazla deyip sırf hesap sorabilmek için başka bir gsm hattımdan vodafone müşteri hizmetlerini aradım. Orada yaklaşık bir beyin özürlü olduğunu düşündüğüm müşteri temsilcisi beni 10-15 dakika bekletip biz sizi daha sonra ararı dedi. Bende daha sonra ne zaman dediğimde kıvırdı. Sonra bir mesaj geldi sorun yokmuş! Cardfinans ve Vodafone iki sahterkar firma biz Türk milletini dolandırıyor!