Voltaj Dalgalanması

arkadaşların cevaplarına katılmakla beraber birkaç birşey ekleyeyim modemin adaptörüne birşey olmasın diye o sigorta oraya takılmış onu direk bağlaman hırsıza kapıyı açık bırakman gibi birşey yani patlayan sigorta değerinde yeni sigorta takmalısın ve bir regülator alıp bağlatmalısın voltaj düşümlerine karşı bu arada panona takılı olan kaçak akım rölesi ev kullanımı için uygun değil o röle genellikle fabirkalar için ev için uygun olanı 30ma lik olanlarıdır onuda değiştirmelisin çünkü 50ma lik bir kaçak insan vücudu için tehlike sınırıdır değilki 300ma

İnsan vücudu için risk 30 ma' den başlar. Dediğiniz gibi 50 ma' den olsaydı hayat koruma roleleri 50' ma den başlardı. Burda bir hata var.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,857
Mesajlar
921,040
Kullanıcılar
450,970
Son üye
aysun demir

Yeni konular

Geri
Üst