sen sadece ultrakomik olsan amenna ama megakomik ve bilgisiz birisin aslında, fiyat analizi bir fiyatı bileşinlere ayırmadır, teklif verme değil, özel pozlardan fiyat alınr firmalardan işçilik ve montaj ve kar olarak da yüzde 25 eklenir ve bu fiyatlar idareye sunulur, senin dediğin aşırı düşük sorgulamasıdır, allah aşkına 25 yıldır nerden bağlanyorsun sen abi ya, diyorsun ki müteahhit nerden bulursa bulur, bu cümle inan bana dünyada gördüğüm en komik cümle, bir kere piyasada bulunmayan veya tekel olan bir tarif yapılsa ihale teknik şartnamesinde aklı başında müteahhit buna itiraz eder,tabi alışmışsınız siz çantacı müteahhitlerle çalışmaya böyle cahil cühela konuşuyorsunuz, siz ya hiç okumamış birisiniz ya da çok okumuşsunuz ortası olmaz cehaletin böylesi olmaz, dünyada bir memurun ben istediğimi yazarım çıtayı yükseltirim diyebileceği saçmalığını ortaya attınız,amerikada bile bu kadar vahşi kapitalist mantık yok, adam benim idari memurum ford arabaya binecek diye kanun çıkarıyor ki burası amerika siz gelmiş türkiyede bu mantıkla iş yapılabileceğini söylüyrosunuz, size yolunuz açık olsun diyorum bigpasha hazretleri, sizinle konuşmak size birşeyler öğretmeye çalışmak tam bir zaman kaybı idi,lütfen yazdıklarıma yorum yapmayın size ilim öğretmekten gına geldi...