Waeco 1800W/24V Sinüs İnverter ile 700-900W Elektrikli Süpürge Çalışır mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan skygtr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skygtr

Üye
Merhaba, Otobüste temizlik için 700-900W motor gücüne sahip 3.000-6.000₺ bandında satılan bir elektrikli süpürge alıp kullanmak istiyorum.

Otobüste Waeco SinePower MSI 1824 1800W/24V Sinüs İnverter var. 900/1000W bir su ısıtıcı kettle falan çalışıtıyor.

Süpürge araç rölantide çalışırken kullanılacak yaklaşık 10/15 dakika falan çalışacak. Sorun olur mu?

Modifiye sinüs cihaz ise her cihazı çalıştıramıyorsunuz. Alırken ürün özelliklerini iyice araştırın.

Modifiye sinüs cihaz ise her cihazı çalıştıramıyorsunuz. Alırken ürün özelliklerini iyice araştırın.
Tam sinüs diye biliyorum.
ama su ısıtıcıyı çalıştırırken, süpürgeyi kullanmayın yada tam tersi.
Yok sadece 1 cihazı kullanıcam.
Su ısıtıcıyı çalıştıran süpürgeyi çalıştırır.
O zaman alıyım bir tane elektrikli süpürge :)

Tam sinüs diye biliyorum.

Yok sadece 1 cihazı kullanıcam.

O zaman alıyım bir tane elektrikli süpürge :)
Tam sinüs diye modifiye sinüsleri çakanlar da var bildiğim kadarıyla. Güvenilir bir firmanın bilindik bir ürünü değilse içinden beton dahil herşey çıkabilir.

Son düzenleme:
Ağır olan kalitedir tespitini duymuşlar ki, Çinli dünyadaşlarımız adaptörlerin içine bir parça temir ağırlık koyuyorlar. :rolleyes:

Tam sinüs diye modifiye sinüsleri çakanlar da var bildiğim kadarıyla. Güvenilir bir firmanın bilindik bir ürünü değilse içinden beton dahil herşey çıkabilir.
Modeli Waeco SinePower MSI 1824 1800W/24V Sinüs İnverter diye geçiyor. Bu Temsa otobüsün kendi orjinal 220v sistemine taktığı inverter öyle olduğunu sanmam. :D

O öyleyle kalitedir o, internet fiyatları da yüksek. Piyasada bu kalitede mal zaten bulamazsınız, süpürge çalıştırır

Tefal'in 750W gücünde olan bir süpürgesini aldım. Yaklaşık 30 dakika falan araç rölantide çalışırken kullandım. Araç çalışmıyor iken bu süpürgeyi marş sıkıntı olmayacak kadar kullanabilir miyim? Otobüste 12V 240Ah 2 adet normal akü var. Ne kadarlık bir süre kullanabilirim? Nasıl hesap ediyoruz? Mesela 15-20 dakikalık bir kullanım sorun oluşturur mu?

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri