Wincc Buton oluşturma

Katılım
20 Eyl 2006
Mesajlar
440
Puanları
1
Yaş
40
Merhaba arkadaşlar Wincc ye yeni başladım. Butonu toollsdan ayarladım. Fakat step7 de yaptığım projeyle butonu nereden haberleştirmem gerekiyor bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.Biraz baktım project eventtan sanırım ama hangisi yardım ederseniz sevinirim.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
tag atadınmı tag atamadıysan , tag managemant dan step 7 projendeki bir I/O yada datablock da bir adrese tagi tanımla ve butonun nasıl 1 yada 0 olacagını eventtan tagi bağlıyrak belirt .
 
sayın erdi001 bey yardımınız için teşekkür ederim.Tag atamadım. bir de onu deneyeyim teşekkürler.ayrıca tagde bir start butonunu input olarak atayamammı
 
evet atayabilirsin doğrudan adreslere bağlantı yapabilirsin örneğin I0.0 adersini bir nesnenin görünüp kaybolması için visible özelliğne bağla Q0.0 adresinide butonun event kısmında bağla ama önce tag managemetta bu adresleri oluştur kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
129,440
Mesajlar
926,759
Kullanıcılar
451,993
Son üye
canercan36

Yeni konular

Geri
Üst