mc_mc3
Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üye No : 68768
Popularite : 11
Populerlik : mc_mc3 is on a distinguished road
Arkadaşlar 2008 kuruluyor diyorsunuz yardım eden yok kuruluma başlıyorum windows installer 3.1 de hata veriyor. sen nasıl kurdun yoksa bizimi kekliyorsun kardeşimya
otomasyon
mc_mc3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır mc_mc3 isimli üyenin yazdığı bu Mesajı değerlendirin. Mesajı Moderatöre bildir
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alıntı ile Cevapla Bu mesajdan Alıntı Hızlı Cevap
sayın james sr yazının orjınalı bv benım orada sordugum soru wındows7 ultımate mı yuklu sadece sızden rıcam boyle agır sozler kullanırken dıkkatlı olursanız sewınırım
Sayın mehmed ersoy,
en son mesajları okuduğum için sanırım mesajı sizin yazdığınız algıladım yazının gerçek sahibi "mc_mc3" isimli üye imiş.
yazılı forum sayfalarında bu tür şeyler istenmesede olabiliyor. Gerçekten üzgünüm. özrümü kabul edin lütfen. Yazan arkadaşın üslubu hoşuma gitmediği için sert bir üslup kullanma ihtiyacı duydum.
Bilginin önemli olduğuna ve paylaştıkça artacağına inanlardanım. o yüzden burada yazılan gerçek paylaşımı olan mesajların bir emek sonucunda yazıldığını bunu unutanlara hatırlatmak istedim.
Özelinizede mesaj attım.
Saygılar.