fatmet Üye Katılım 5 Ocak 2007 Mesajlar 66 Puanları 1 Yaş 42 30 Ağu 2015 #1 merhaba wincc runtime çalıştırdığımda plc bağlantısı gerçekleşmiyor fakat tia portalı açıp plc online geçtiğimde bağlantı sağlanıyor acaba sorun nerede olabilir ?
merhaba wincc runtime çalıştırdığımda plc bağlantısı gerçekleşmiyor fakat tia portalı açıp plc online geçtiğimde bağlantı sağlanıyor acaba sorun nerede olabilir ?
Burakeee Üye Katılım 16 Nis 2011 Mesajlar 24 Puanları 1 12 Kas 2015 #2 Bu sorunu ben de yaşıyorum acaba yardımcı olabilecek var mı
dincer_55 Üye Katılım 31 May 2009 Mesajlar 42 Puanları 1 Yaş 39 16 Ara 2015 #3 merhaba, scada ile haberleşme sağlayamamanızın nedeni denetim masasından ayar yapmamanızdan kaynaklanıyor. (denetim masası>>> Set PG/PC Interface (32 bit)>>> Realtek PCIe GBE Family Controller.TCPIP.1) secenegını seçip OK demelısınız. kolay gelsın.
merhaba, scada ile haberleşme sağlayamamanızın nedeni denetim masasından ayar yapmamanızdan kaynaklanıyor. (denetim masası>>> Set PG/PC Interface (32 bit)>>> Realtek PCIe GBE Family Controller.TCPIP.1) secenegını seçip OK demelısınız. kolay gelsın.
romantique Üye Katılım 24 Nis 2008 Mesajlar 58 Puanları 1 Yaş 48 24 Ara 2019 #4 Evet yıl olmuş neredeyse 2020 hala aynı sorunları yaşayanlar var. .. PG Doğru ayarlı.. Ping atabiliyorum plc ye.. Sadece bağlantı gerçekleşmiyor Runtime da..
Evet yıl olmuş neredeyse 2020 hala aynı sorunları yaşayanlar var. .. PG Doğru ayarlı.. Ping atabiliyorum plc ye.. Sadece bağlantı gerçekleşmiyor Runtime da..