Windows sorun için bir çözüm arıyor.

veysel28

Profesyonel Üye
Arkadaşlar aylardan beri pc im de şöyle bir sorunum var.Pc yi açtığımda yada bazen program yüklediğimde Windows sorun için bir çözüm arıyor hatası alıyorum çok araştırdım ama sorunu çözemedim net feremeworku yükleyin demeyin denedim yüklenmiyor.sistem geri yükleme şansım yok en eski tarihi de yükledim olmadı.yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar.

Formatsız çözüm yokmu çünkü bilgilerimi yedekleme şansım yok.

Aylardan beri bu sorunu paylaşmadığınız için "sistem geri yükleme" şansınızı da büyük ihtimalle yitirmiş olmalısınız...

Aylardan beri başka forumlarda paylaştım ama çözüm bulamadım şunu öğrenmek istiyorum laptop umu fabrika ayarlarına yüklesem bilgiler kaybolurmu.

Muhtemelen sistem dosyalarından bir tanesi silinmiştir. bunu bulmalısın. Peki nasıl bulacaksın Windows hangi hatayı veriyorsa o yolu izlemelisin. Aslında doktorların dediği gibi hastayı görmem lazım :)

O hatayı bulmamda yardımcı olurmusun.

O hatayı bir program yanıt vermediği zaman yada uyumsuz olduğu zaman vs, durumlarda alırsın format diyenlere bakma sen öyle bir uyarı verdiği zaman altta ayrıntılar diye bir bölüm olması lazım orayı paylaşırsan daha kolay çözüm buluruz.

İşte bana formatsız çözüm lazım o hatayı bulup paylaşacam.teşekkürler.

Hiren's Boot CD ile istediğin yere yedekleme yapabilirsin.
Buna benzer en güzel çözüm formattır.

Hiren Boot Cd - Download

flash diskine veya CDye kur içindeki sanal işletim sistemi sayesinde veya Norton Commander vasıtasıyla verilerini Çekip hardware Format atabilirsin.
İLK GÜNKÜ GİBİ TERTEMİZ BİR BİLGİSAYARA MERHABA DEMEK İÇİN "Hiren's Boot CD" :D

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,855
Kullanıcılar
452,715
Son üye
jancheok

Yeni konular

Geri