WinTr scada için yeni bir dönem başlamak üzere.
Buraya kadar olan dönem de karşılıksız desteklerinden dolayı forum yöneticilerine ve siz üyelere teşşekkür ederim.
WinTr'ye göstermiş olduğunuz ilginin neticesi olarak hem Türkiyede hem de dünya da kullanıcılarımız hızla artıyor. Bununla beraber scada'nın daha iyi anlaşılabilmesi için eğitim faaliyetlerini çeşitlendirme gereksinimiz ortaya çıkmıştır.
WinTr help sayfaları olabildiğince kapsamlı şekilde yeniden yazma çalışmalarımız başladı. 1 ay içersinde çalışmalarımızı tamamlamayı ve akabinde İspanyolca, Arapça, İtalyanca ve Rusça'ya çevirmeyi planlıyoruz. Bu dillerde çeviri yapabilecek teknik bilgi sahibi kişiler firmamıza başvurabilirler.
Haberin önemlisini sona sakladım.
Scada eğitiminde bir ilk önümüzdeki hafta gerçekleşecek. Web üzerinden WinTr scada eğitimi vereceğiz. Forumun bu bölümünde eğitimin gün ve saati bildirilecek.
Web browser programları ile izleyip soru ve görüşlerinizle katılabilirsiniz. Şimdilik 100 kulllanıcı ile sınırlı. Burada bildireceğimiz internet adresine bağlanan ilk 100 kullanıcı eğitime katılabilecektir. Önceden kayıt olmaya gerek yok. İlk seferinde küçük bir flash dosyasının bilgisayarınıza kurulması gereklidir. Vereceğimiz adresi browser programınızın adres bölümüne yazıp enter'a bastıktan sonra her şey otomatik olacaktır.
Browser programı üzerinden benim ekranımın görüntüsü'nü izleyip sesimi duyacaksınız. Soru ve görüşlerinizi yazı olarak gönderecek ve tüm katılımcılar bu soru'yu okuyacaktır.
İlk kez yapacağımız eğitimde bazı aksaklıklar olabilir, şimdiden affınıza sığınıyorum. Eğitimlerden aldığımız sonuçlar ve katılımcıların tavsiyeleri ile şekillenip devam edecektir. Ayrıca eğitim Video olarak kaydedilip daha sonra tekrar izlemeniz için internet sitemizden yayınlanacaktır.
Çalışmalarımız devam ediyor...
Bizi takip etmeye devam edininiz...