Merhaba Salih Bey,
Sizleri gerçekten tebrik ederim. Programınız ile bugün tesadüfen tanıştım. Bugün internet de hangi scada programını kullanmalıyım diye araştırıyordum. Sonra buradaki 14 sayfadaki tüm duyuru ve heyecanlı yazılarınızı bir solukta okudum. Henüz programı indirip incelemedim. Scada ya da yeni başlayacağım zaten. Gördüğüm kadarı ile de aradığım her şeyi fazlasıyla bulacağım. Öncelikle yazılım dilinin şu an için bana yabancı olan tag, script vb.kelimelerine alışmam gerekecek.
Ancak şunu söylemeliyim... Gerçekten çok heyecanlandım. Ve 4-5 yıl boyunca aynı heyecan ve isteğinizi koruyup, şevkle işinizi mükemmelleştirdiğinize şahit oldum. Tek kelimeyle harikasınız. Allah razı olsun. Ve kesinlikle öğreneceğim. Ben asfalt sektöründe çalışıyorum. Yaptığımız makinalara s7-200 ile programlarını yazıp, çalıştırıyoruz. Bunu bir adım daha öteye götürmek istiyorum. Ve bunu kesinlikle sizin programınız ile yapmak istiyorum. Kurulu olan sistemlerimizde VB arayüzü ile çalışan scada programları var. Ancak ben VB bilmiyorum ve yetersiz buluyorum. Sayenizde kısa bir zaman sonunda bunu aşacağımı da biliyorum.
Mevcut pc ve s7-200 (kısa bir süre sonra s7-1200) ile çalışan donanımlarımıza, direk bir scada exe programı yazıp kullanabilirim diye düşünüyorum.
Saygılarımla... Teşekkürler... Allah yolunuzu ve yolumuzu açık etsin...