WinTr Scada

WinTr Scada Programı Hakkındaki Görüşlerinizi Paylaşınız.

  • Çok Güzel

    Oy: 5 23.8%
  • Güzel

    Oy: 10 47.6%
  • İdare eder

    Oy: 4 19.0%
  • Kötü

    Oy: 2 9.5%

  • Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Onlarca Ar-ge personeli olmadan geliştirdiğimiz programlarda önceliği fonksiyonlarına verdik, ama hep görsellikten ve bilhassa screen designer bölümünden elşetiri alıyoruz. Bulduğumuz ilk fırsatta bu açığı kapatacağız.

WinTr Wista ve Windows 7 ile'de çalışıyor. İlk açıldığında Sql Server bağlantısını test edip Bağlantı sağlayamaz ise Sql Server'ı otomatik olarak kuracaktır. Eğer bu kurulum başarılı olmuyorsa işletim sistemi ile ilgili bir kurulum hatası var demektir. Bu durumda iki yol izlenebilir. 1.yol bilgisayarı formatlayıp yeniden yüklemek. 2.yol SQL server'ı windows'un sitesinden indirip instance ismi WinTr kullanıcı adı sa ve şifresi 1234 olacak şeklide kurulumu yapmaktır.
Not: Eğer WinTr otomatik olarak Sql server'ı kuramadıysa 2. yol ile sizin kurmanızda pek mümkün olmayacaktır. Windows kurulum hatasını bulup giderdiğinizde zaten WinTr otomatik olarak kuracaktır.

Programa ve Firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.
Bu program birleşik arap emirliğinden şili'ye kadar bir çok ülkede kullanılıyor. Bunu sizlerin manevi desteği olmadan başarmamız imkansızdı. Amerikada ki bir adam Türkiyeden program satın alıyor. Bunun ne anlama geldiğini bir düşünün.
Adam muhtemelen Türklerde çok oluyor falan demiştir.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Bu versiyonda temel değişiklik Datagrid ile oluşturulan raporların yazdırılmasıdır. Önceki versiyonlarda sadece Excel'e gönderiliyordu.
 
Merhaba Salih Bey,
Programınızı DELTA plc ile Modbus üzerinden haberleştirip, atölyede denemesini yaptım.
Sorunsuz olarak çalışıyor. Pek yakında projelerimizde kullanmaya başlayacağız. Programınızın yaygınlaşması bakımından belirli periyotlarda eğitim organizasyonu yapmanızı tavsiye ediyorum. Çalışmalarınızı heyecanla takip ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.
 
Fakat vakit bulup hayata geçiremiyorum. Hedefim her gün belirli saate internet üzerinden eğitim vermek ve soruları cevaplamak. Galiba bu sene bu alt yapıyı kurup eğitime başlayacagız.
Diğer taraftan Scada kullanıcılarına Teamviewer üzerinden online destek sağlıyoruz. Sizin de ihtiyacınız olursa çekinmeden arayınız.

İlginize teşekkür ederim.
 
WinTr scada için yeni bir dönem başlamak üzere.

Buraya kadar olan dönem de karşılıksız desteklerinden dolayı forum yöneticilerine ve siz üyelere teşşekkür ederim.

WinTr'ye göstermiş olduğunuz ilginin neticesi olarak hem Türkiyede hem de dünya da kullanıcılarımız hızla artıyor. Bununla beraber scada'nın daha iyi anlaşılabilmesi için eğitim faaliyetlerini çeşitlendirme gereksinimiz ortaya çıkmıştır.

WinTr help sayfaları olabildiğince kapsamlı şekilde yeniden yazma çalışmalarımız başladı. 1 ay içersinde çalışmalarımızı tamamlamayı ve akabinde İspanyolca, Arapça, İtalyanca ve Rusça'ya çevirmeyi planlıyoruz. Bu dillerde çeviri yapabilecek teknik bilgi sahibi kişiler firmamıza başvurabilirler.

Haberin önemlisini sona sakladım.
Scada eğitiminde bir ilk önümüzdeki hafta gerçekleşecek. Web üzerinden WinTr scada eğitimi vereceğiz. Forumun bu bölümünde eğitimin gün ve saati bildirilecek.

Web browser programları ile izleyip soru ve görüşlerinizle katılabilirsiniz. Şimdilik 100 kulllanıcı ile sınırlı. Burada bildireceğimiz internet adresine bağlanan ilk 100 kullanıcı eğitime katılabilecektir. Önceden kayıt olmaya gerek yok. İlk seferinde küçük bir flash dosyasının bilgisayarınıza kurulması gereklidir. Vereceğimiz adresi browser programınızın adres bölümüne yazıp enter'a bastıktan sonra her şey otomatik olacaktır.

Browser programı üzerinden benim ekranımın görüntüsü'nü izleyip sesimi duyacaksınız. Soru ve görüşlerinizi yazı olarak gönderecek ve tüm katılımcılar bu soru'yu okuyacaktır.

İlk kez yapacağımız eğitimde bazı aksaklıklar olabilir, şimdiden affınıza sığınıyorum. Eğitimlerden aldığımız sonuçlar ve katılımcıların tavsiyeleri ile şekillenip devam edecektir. Ayrıca eğitim Video olarak kaydedilip daha sonra tekrar izlemeniz için internet sitemizden yayınlanacaktır.

Çalışmalarımız devam ediyor...
Bizi takip etmeye devam edininiz...
 
İlk seminer tarihimiz: 23-Nisan-2010 saat 11:00

http://my.dimdim.com/fultek/
Bu adresi browser programınızın adres bölümüne yazıp enter'a bastığınızda konferansa dahil olabilirsiniz. Şimdilik 50 kullanıcı ile sınırlı, yeterli katılımcı olması durumunda bu hizmeti sürekli hale getireceğiz.
 
Bu gün saat 11:00'da ilk web seminerimize sizleri de bekliyoruz.
 
Sn.Salih Bey, özverili çalışmalarınızdan dolayı başarılarınızın devamını Allahu Teala dan dilerim. Ayrıca internet üzerinden verdiğiniz eğitim de takdir edilecek bir çalışma.

Hayırlı çalışmalar dilerim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,819
Mesajlar
920,762
Kullanıcılar
450,909
Son üye
Kuzey27

Yeni konular

Geri
Üst