WinTr Scada

WinTr Scada Programı Hakkındaki Görüşlerinizi Paylaşınız.

  • Çok Güzel

    Oy: 5 23.8%
  • Güzel

    Oy: 10 47.6%
  • İdare eder

    Oy: 4 19.0%
  • Kötü

    Oy: 2 9.5%

  • Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Seminer'e kayıt olduğunuz halde sizi göremedim. Katılmadınız her halde.
Daha fazla katılım bekliyordum, ancak yeterli ilgi olmadı. 23 Nisan oluşu veya saatimi uygun olmadı anlayamadım.

Çarşamba günü saat 11:00'da yine seminer düzenliyoruz. Aramıza bekliyoruz.

WinTr Scada baştan sona tekrar anlatılacak. Daha sonraki seminerlerde komple anlatım yapılmayıp Scada bölümleri daha geniş olarak parça parça anlatılacak.

Her Çarşamba eğitime devam edeceğiz.

Seminer saati veya günleri ile ilgili düşüncelerinizi burada bildirin, gerekli ayarlamaları yapalım. Mesai saati haricinde de yapabilirim.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
23 Nisan Egitim videonuzu indirdim ve gercekten wintr kullanışlı bir scada programı olmuş; Eğer scada projesi işi cıkınca wintr kullanacağım emeğinize sağlık!
 
Teşekkürler Hasan bey,
WinTr kullanıcı dostu scada programıdır. Diğer scada programları ilk sayfalarında onlarca buton vardır. Oysa WinTr'de sadece 10 buton vardır. Bazıları buton sayısınındaki azlıktan ötürü WinTr scada'yı basit, küçük bir scada programı olarak görebilir. Ancak buton sayısındaki azlık WinTr'nin kullanıcı dostu oluşundan kaynaklanıyor. Böylece kullanıcı fazla zorlanmadan ilk projesini yapabilir. Programı öğrendikçe WinTr'deki derinlik kullanıcıyı esir edecektir.

WinTr'yi keşfetmenize yardımcı olmak istiyoruz. Tüm scada programının fazla detaylara inmeden yüzeysel anlatılacağı seminerimize davetlisiniz.

WinTr Web Seminer Tarihi 28/Nisan/2010 Saat: 11:00
Katılım ücretsizdir. Kayıt olmaya gerek yok. Seminer saatinde bu adrese girmeniz yeterlidir.
http://my.dimdim.com/fultek/
Seminer Konusu: WinTr Scada ile ilk projemizi nasıl yaparız?
 
Online WinTr Scada Scada Eğitim Tarihi: 7-Mayıs-2010 Saat: 11:00
Seminere katılmak için aşağıdaki linke tıklamanız yeterlidir.
http://my.dimdim.com/fultek/

Katılım ücretsizdir.

Konu: WinTr Scada Genel Özellkikler.
 
Selamlar;
Hemen hemen form açıldığından bu yana üyeyim. Bir çok konuda ciddi eleştirilerim olmuştur. Gördüğüm doğruyu da yanlışıda yazmaktan çekinmem.

WinTr Scadayı alalı yaklaşık 20 gün oldu 20 gündür üzerinde çalışıyorum. Bu sürede bir çok özelliğini keşfettim. Online seminerine çok istediğim halde katılamadım. Daha sonra eğitim videosunu indirdim. Benim 15-20 günde keşfettiklerim ve daha fazlası bu 1.5 saatli videoda anlatılıyor. 2 seminere de yetişemedim bunun da videosunu sabırsızlıkla bekliyorum.

Scada konusuna girmek isteyenlere tavsiye edeceğim bir program. Teknik destek ve ilgi konusunda istediğinizi alabiliyorsunuz. kaynak konusunda fultek'in kendi sitesinde geniş bilgi var eğitim videoları da eklenince oldukça zenginleşecek gibi görülüyor.

Scada sonu olmayan bir konu içine girdikten sonra iş sizin hayal gücünüze kalıyor. Örneğin verilerinizi Excel'e gönderip Excelin bütün nimetlerinden yararlanabiliyorsunuz.

Salih Bey'i ve ekibini tebrik ederim. Türklerin üretiği teknolojileri desteklemek gerektiğini düşünüyorum elbette arz talebe göre gelişecektir. Bir süre sonra örnek projeler, scriptler
... çoğalacaktır.
 
Bu site'de yazılan yazılar hiç para kazanmadığım dönemlerde tek tesellim olmuştur. Fakat bu güne kadar en teşvik edici yazıyı siz yazdınız. Teşekkürler...

WinTr artık yeterli miktarda satılıyor. Fakat seminere yeterli katılım elde edemedik. Bir daha ki semineri Cumartesi yapıyoruz inşallah bu sefer katılım artar.

Diğer taraftan WinTr kullanıcıları forum sitesine yazmakta da çekingen davranıyor. Oysa artılarımızı söyleyip diğer kullanıcıları teşvik etmeli eksiklermizi söyleyip düzeltmemize imkan vermelisiniz.

WinTr help sayfaları 1 ay sonra tamamen değişecek. Son derece detaylı şekilde hazırlanıyor.

İşi sadece teknik destek sağlamak olan bir mühendisimiz var, aramaya cekinmeyin. Sizlere yardımcı olmak için burada.
support@fultek.com.tr adresinden destek talep edebilirsiniz.
 
Çarşamba günkü seminere katılamadım ama bir seminer denklicem. gercekten o saatlerde müsait olmak zor oluyor ancak proje geliştirirken pc başında olucam ki o şekil bakabilirim heralde!
 

Arif bey ayarları nasıl yaptıgınızı paylaşırmısınız?
Teşekkürler..Kolay gele
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…