Az önce forumda trafosuz 220/12V DC çeviriciler hakkında bir kaç yazı okudum. Yazıda x rated kondansatörden bahsediyor. Bu kondansatörü elektronikçiden nasıl alabi lirim. 2.2 MF 400 V Xrated kondansatör deyince vericek mi?
Yardımınz için teşekkür ederim ama ben bu devreleri kendim yapmak istiyorum. Devrenin şeması felan istiyorum. Özellikle pic ile tasarlamak istiyorum. Pic ile yukarıdaki devreyi direk 220V ta çalıştırmak istiyorum. Pic ile zaman devresi elinde olan varsa gönderirse sevinirim. İki tane 250V anahtarlama yapabilen devre işimi görür. Zaman aralığı 0-5 dk arası olursa benim için yeterlidir.zaman devresi mi dedin
hemde trafosuz..
https://www.ebay.ca/itm/AC-220V-Adj...Timing-Turn-On-Off-Switch-Board-/223143612077
Programlanabilen işlemci pic16fxx gibiPic dediğin şey nedir
Yardımınz için teşekkür ederim ama ben bu devreleri kendim yapmak istiyorum. Devrenin şeması felan istiyorum. Özellikle pic ile tasarlamak istiyorum. Pic ile yukarıdaki devreyi direk 220V ta çalıştırmak istiyorum. Pic ile zaman devresi elinde olan varsa gönderirse sevinirim. İki tane 250V anahtarlama yapabilen devre işimi görür. Zaman aralığı 0-5 dk arası olursa benim için yeterlidir.