EmreAKTAS
Üye
Sayın kazım uğur takip ettiğiniz ve cevap yazıdıgınız için çok teşekkür ederim fakat cewaplarınız iğneleyici olmasada daha çok sevinirdim mach 3 hakkında çok fazla bir bilgim yok sebebi türkçe kaynak bulamadıgım için bu konuda uzman olsaydım zaten soru sormazdım amacınız yardımcı olmaksa başımın üstünde yeriniz var boynum kıldan ince saygısızlık etmeden boynumu eğerek sizi dinlerim fakat amacınız bilginizle bizi aşşalamaksa lütfen açtıgım konulara buyur etmeyiniz ben allah rızası için yardım istiyorum.
Üşenmeyin okuyun.. (Kazım UĞUR)
Üniversite yıllarımda yazılım öğnirken çok fazla zorlanmıştım çünkü yanlızdım yarımcı kimsem yoktu o kadar geniş bir dünyaki yazılım, sorucağım soruyu bile bilmiyodum 4 yılımı verdim sabah 9 gece 3 e kadar ama şuan bu konuda UZMAN oldugumu söylerler ve o zmanlar bir aht etmiştim yazılımda takılan sorusu olan bir kişi dahi olsa en ince ayrıtısına kadar yardımcı olucam diye ki ben burdurdan (üniversiteyi orda okumuştum) 1 soru sormak için istanbula gittiğim günleri hatırlıyorum ve şuan o konuda biri birşey sorsa daha önceden bi yerde yazılmasını bırakın ben dahi anlatmışsam tekrar anlatırım, insanlara doğru bilgi vermek sünnetir.
Bilgi Paylaşıldıkça güzelleşir !
Üşenmeyin okuyun.. (Kazım UĞUR)
Üniversite yıllarımda yazılım öğnirken çok fazla zorlanmıştım çünkü yanlızdım yarımcı kimsem yoktu o kadar geniş bir dünyaki yazılım, sorucağım soruyu bile bilmiyodum 4 yılımı verdim sabah 9 gece 3 e kadar ama şuan bu konuda UZMAN oldugumu söylerler ve o zmanlar bir aht etmiştim yazılımda takılan sorusu olan bir kişi dahi olsa en ince ayrıtısına kadar yardımcı olucam diye ki ben burdurdan (üniversiteyi orda okumuştum) 1 soru sormak için istanbula gittiğim günleri hatırlıyorum ve şuan o konuda biri birşey sorsa daha önceden bi yerde yazılmasını bırakın ben dahi anlatmışsam tekrar anlatırım, insanlara doğru bilgi vermek sünnetir.
Bilgi Paylaşıldıkça güzelleşir !