bakır xlpe (1x240+25) sami ustamKablo Alüminyummu ?
Kablo genelde topraklama kismindan disariya elektriksel atlama yaparak dış korumayı zedeliyor hattin yakininda 154 kv baska bir hat geçmekte ayrica xlpe nin koruma topraği topraklama hattina bağli değilAlüminyum ise,bükme çapı zorlanmış ola-
bilirdi diye düşünmüştüm.Bakırda,zor ihti-
mal.Üretim hatası dışında aklıma başka
şey gelmiyor.
Kablo genelde topraklama kismindan disariya elektriksel atlama yaparak dış korumayı zedeliyor hattin yakininda 154 kv baska bir hat geçmekte ayrica xlpe nin koruma topraği topraklama hattina bağli değil
şimdi be AC özürlü olarak soruyorum. neden bağlı değil? bağlı olsa daha mı iyi olur? bir de @serkan_48 ustamızın dediği gibi o kablonun serbest salınımda olmasına neden izin veriyorsunuz? o noktaya sabitleseniz olmaz mı? belki önemsiz gibi görülen ayrıntılara dikkat etmek gerekmez mi?ayrica xlpe nin koruma topraği topraklama hattina bağli değil
Gördüğüm kadarıyla atlamanin oluştuğu nokta kablonun köşeye dokunduğu noktadan patlamış.
Burada titreşim rüzgarla hareket sallanma varsa bir sure sonra izolasyon zaafiyeti oluşması kaçınılmaz gibi.
Kablonuz bu noktaya dokunuyor
Gördüğüm kadarıyla atlamanin oluştuğu nokta kablonun köşeye dokunduğu noktadan patlamış.
Burada titreşim rüzgarla hareket sallanma varsa bir sure sonra izolasyon zaafiyeti oluşması kaçınılmaz gibi.
Kablonuz bu noktaya dokunuyor mu?Ekli dosyayı görüntüle 94901
evet direkle temas var. diğer fazlarda da temas var. Genel olarak en az bir noktada zaten temas olmuyor mu zaten bu tip uygulamalarda.Gördüğüm kadarıyla atlamanin oluştuğu nokta kablonun köşeye dokunduğu noktadan patlamış.
Kablonuz bu noktaya dokunuyor mu?Ekli dosyayı görüntüle 94901
Kablo genelde topraklama kismindan disariya elektriksel atlama yaparak dış korumayı zedeliyor hattin yakininda 154 kv baska bir hat geçmekte ayrica xlpe nin koruma topraği topraklama hattina bağli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?