Xxxxx gelecek . Temizlik yapılsın . Ortam Düzenli Olsun .

Paskomya ustam bana kızdı, alayımıza küstü. Hiçbir muhabbete gelmez oldu. Saza niye gelmedin , sözeeee niyeeee gelmeeeddiinn.

Görevinde yıllanmış teknik personelden yönetici yapılması en uyuz olduğum mevzuların bir başkası. Çok kötü mühendisler gördüm, çok iyi yönetici olmuşlar. Çok iyi mühendisler gördüm, çok kötü yönetici oldular. Yönetim başlı başına bir disiplin ve bilim. Kıçının kılları ağardı diye birinden yönetici yapmak Türkiye'ye ait bir komedi. Gerçi kimse gökten zembille bir yerlere inmiyor. Oda başka mevzu.
Zembili yok ama kerameti kendinden menkul tiplerin epeydir gökten bir yerlere indirildiği doğru.

Uyuz olduğum başka bir mevzu : TRAFİK
Ya şu kadar saatte şuradan şuraya gittim mevzuları bu saatten sonra boş lakırtı. Ülkemizde üst yapı yetersiz. Ulaşım imkanları ve araçları pahalı. Hepimiz şehrin dışına yayılmak yerine şehrin merkezine yığılıyoruz. Sonuç bu. Alışmaktan başka çözüm yok.
Kızdığım mevzu başka. Hergün araç başına geçerken kendime araç kullanırken bugün sinirlenmiyeceğim. Sakın olacağım diyorum. İnsanlar araç kullanırken küçük menfaatler elde etmek için o kadar aptal işler yapıyor ki nasıl insan olarak tepki verilmez bilemiyorum. Sinyal hiç kullanmayanlar, sağdan soldan makas atanlar, tıkanan tek şeritli yollarda karşı şeride geçip en başa gitmeye çalışanlar, öküz gibi led farlar daha neler neler. Hepsi de hem kendini hem karşı tarafı tehlikeye atan işler oluyor.Biz ne ara bu kadar keser gibi dünyayı sadece kendimize yontar insanlar olduk.
Hele motorlar. Buldukları her boşluğa yıldırım gibi dalıyorlar. Ne geldiklerini ne gittiklerini fark edebiliyorum. En çok onlardan korkuyorum. Trafik ışığı hariç hiç bir kurala uymuyorlar.
Düzelir mi bu durumlar yoksa daha çekilmez bir hal mi alır? Artık dünyanın daha güzel bir yer olacağına dair umudum kalmadı.

1736597205862.png

Forum istatistikleri

Konular
130,302
Kullanıcılar
453,558
Son üye
Dtsbulut

Yeni konular

Geri