kaygısız
Usta Üye
Toprağı bol olsun ! ( MURPHY ) 35 yıl önce cevaplarını verdiğim soruları sormazdı.
1.Burada emek sarfedip ortaya çalışan devre koyan paylaşımcı bir insan var.
2.Devrede hata var ise ve bunu gördüyseniz belirtirsiniz.
3.Sabit fikirli ve yeniliğe kapalı olursanız tarihin karanlık sayfalarında kaybolup gidersiniz.
4.Bir ürün aynı işi daha düşük maliyetle yapabiliyor ise tercih edilir.
Ben devrede hata göremedim konuyu bilmem uzman olduğum anlamına gelmez. Benim göremediğimi uzmanları görebilir. Bunu gösterene de saygı duyarım çocuk bile olsa.
Eleştirilerin; sizin devrenizin maliyeti örneğin 1000 tl ama bu işi şu devre 700 tl ye yapıyor onun için gereksizdir şeklinde olmasını beklerdim..
Altın üretimi laboratuvar ortamında da gerçekleştiriliyor ama fiyatı çok daha yüksek olduğundan yapılmıyor.
Mühendislik aynı işi düşük maliyetle yapmayı sağladığından önemlidir.
1.Burada emek sarfedip ortaya çalışan devre koyan paylaşımcı bir insan var.
2.Devrede hata var ise ve bunu gördüyseniz belirtirsiniz.
3.Sabit fikirli ve yeniliğe kapalı olursanız tarihin karanlık sayfalarında kaybolup gidersiniz.
4.Bir ürün aynı işi daha düşük maliyetle yapabiliyor ise tercih edilir.
Ben devrede hata göremedim konuyu bilmem uzman olduğum anlamına gelmez. Benim göremediğimi uzmanları görebilir. Bunu gösterene de saygı duyarım çocuk bile olsa.
Eleştirilerin; sizin devrenizin maliyeti örneğin 1000 tl ama bu işi şu devre 700 tl ye yapıyor onun için gereksizdir şeklinde olmasını beklerdim..
Altın üretimi laboratuvar ortamında da gerçekleştiriliyor ama fiyatı çok daha yüksek olduğundan yapılmıyor.
Mühendislik aynı işi düşük maliyetle yapmayı sağladığından önemlidir.