yıldız ucgen

sdag

Üye
Katılım
18 Ara 2009
Mesajlar
307
Puanları
1
arkadaslar merhaba, sayfada baktım ama bır turlu bulamadım. sankı yok gıbı.
sıvı sevıye rolesı ve faz koruma rolesı ıle (mks 01) kurulmus bır yıldız ucgen kumanda devresı goremedım. elınde hazırda olup sayfaya ekleyebılecek kımse var mı? ekler mısınız?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Diğer kullanacağın malzemeleri ve yıldız-üçgen kumanda mantığını biliyorsan eğer kumanda fazını önce faz korumadan sonrasında sıvı seviye rölesinden daha sonra 0-1 mandal butondan geçirerek kontaktörü çektir. Hiç bişey bilmiyorsan eğer önce yıldız-üçgeni araştır. Hayırlı akşamlar saygılar
 
eyvallah cızdım semayı da. nette yok dıye buraya atabılen varsa dıye merak ettım. o yzuden yazdım ama sagolasın. yalnız cızdıkten sonra bır sorum olustu. sıvı sevıye ve motor korumayı stop la startın arasına koymak daha mı mantıklı yoksa senın dedıgın gıbı stoptan once mı koymak daha mantıklı? burada takıldım. sence farkı ne olur?
 
O sana kalmış nasıl yapmak
istersen ama ben anlattığım şekilde yapıyorum genelde
 

Forum istatistikleri

Konular
128,833
Mesajlar
920,849
Kullanıcılar
450,928
Son üye
hidra1

Yeni konular

Geri
Üst