Akşam akşam horozla bizi güldürdün ama kendi moralini bozuyorsun. Arkadaşın aklına takılıvermiş madem anlamak istemiyor birde üstüne üstlük özelden yazıyorsa boş versene öyle aklında takılı kalsın. Senin kim olduğunu, bilgi seviyenin ne olduğunu forumda az çok zaman geçiren birisi anlar zaten.sen ya hap falan aldın yada kafan kıyak ! bu sana son mesajım. Aklını başına devşir öyle gel buraya !
Benim bu edepsize sabrım kalmadı işi bilen birileri kaldığım yerden devam edip arkadaşa işi öğretiversin...
Cevabı, 2. resimde 2. paragraf, 4. paragrafın son cümlesini oku ne anlıyorsun? Yaşlıuzman ne diyor?yük altında açma kapama yapmakla gerilim altında açma kapama yapmak faklı şey. sen bunu anlamıyorsun. benim dediğim bay-pass olayı tek baralı sistemde kullanılıyormu ? kullanılıyor. bunda neden kullanılmasın ?
59-37-35 ayırıcılarını kapat 36 kesicisini kapat trafoyu besle,
56 kesicisini aç 55 ve 57 ayırıcılarını aç
bakımını yap
kesiciy tersten beslemiş olmadınmı. Transfer barada güvenlik amaçlı akım trafosu kullanılmıyormu ?
madem koruma olmayacak 9249 ve 59 by-pass kesicilerini kapatarakda ulaşamazmıyız. by-pass kesicilerinin amacı bu değilmi değilmi zaten. yoksa adı by-pass kesici olmaz. 9 rakamı ile biten kesiciler by-pass kesicisidir.
Arkadaşım yükün beslendiği hatta paralel ayrıcı üzerinden yükü besliyorsun besleme akımı bölünür hala neyi tartışıyorsun ? Gerilim üzerine kapatmış olmuyorsun direk yük üzerine kapatmış oluyorsun hala anlayamadın mı????
Tekrar ediyorum Adı soyadı göbek adı ne olursa olsun ayırıcı yük altında kapatılmaz.