optimics
Üye
öncelikle merhabalar. bir kaç günden beri evimizde bir sorun var anlam veremedik yardımcı olursanız çok sevinirim. eve taşınalı1 yıl oldu 2 gndür bazı odalarda ki prizlerin her 2 fazında da Elektrik oluyor. şartelde her hangi bir atma olmuyor sadece bu 2 odadaki prizlere takılan aletler çalışmıyor.kontrol kalemi ile kontrol edince de prizin her 2 fazında da elektrik oldugunu fark ettim.butun aletleri fişden çekip ne oldugunu anlamadıgım için belki kaçak vardır diye evin içindeki şartelide off konumuna getirdim bir elektrikçi bulmaya çıktım hepsi meşgul oldugu için 1 saat sonra bulamadan eve geldim.şarteli kaldırıp kontrol edeyim tekrar dedim ve herşey düzelmişti.prizleri kontrol ettim ve tek fazda elektirk vardı.nese iyi bakalım düzelmiş deyip rahatladım ama bugun tekrar oldu. bir anda odadaki ufo kapandı.yine şartelde her hangi bir atma yok kontrol kalemi ile kontrol ettim yine 2 fazda da elektrik var.yardımcı olursanız sevinirim neden 2 fazda da elektirk oluyor ve arada düzeliyor sonra tekrar oluyor. acaba bir yerlerde kaçak falan mı var ne yapmalıyım.
not: sadece evdeki 2 yatak odası ve banyodaki prizlerde böyle bir sorun var.diğer oda ve mutfak prizleri çalışıyor.acaba boartlarda mı sorun var ???
şimdiden teşekkürler
not: sadece evdeki 2 yatak odası ve banyodaki prizlerde böyle bir sorun var.diğer oda ve mutfak prizleri çalışıyor.acaba boartlarda mı sorun var ???
şimdiden teşekkürler