(Yardım) trifaze tesisat için öneri istiyorum

hakanakinn

Üye
IMG-20241127-WA0003.jpg

Fotoğrafta görünen pano bir okulun doğalgaz kazanı panosu

Öğretmenler ve hademe birbirine giriyor şarteli gece kimin gelip açması gerektiği üzre . Burda devreyi belirli saatlerde açılıp belirli saatlerde kapalı kalacak şekilde ayarlamak istiyoruz. Benim aklıma zaman saati uygulayamak geldi lakin daha önce trifaze hatlara zaman saati uygulaması yapmadım.

Siz değerli meslektaşlarım ve ustalarımdan ricam , uygulanabilecek başka birşey var mıdır yok ise zaman saati için verebileceğiniz herhangi bir tavsiye var mıdır?

Ekli dosyayı görüntüle 112126
Fotoğrafta görünen pano bir okulun doğalgaz kazanı panosu

Öğretmenler ve hademe birbirine giriyor şarteli gece kimin gelip açması gerektiği üzre . Burda devreyi belirli saatlerde açılıp belirli saatlerde kapalı kalacak şekilde ayarlamak istiyoruz. Benim aklıma zaman saati uygulayamak geldi lakin daha önce trifaze hatlara zaman saati uygulaması yapmadım.

Siz değerli meslektaşlarım ve ustalarımdan ricam , uygulanabilecek başka birşey var mıdır yok ise zaman saati için verebileceğiniz herhangi bir tavsiye var mıdır?
Bütün sistemin ana akımını çekecek bir kontaktörü ana tmş çıkışına bağlayıp onun bobin devresine atmosferik zaman rölesi bağlayabilirsiniz.

https://www.hepsiburada.com/legrand-zaman-saati-legrand-pm-HBC00002Q7KN6
Legrand veya Siemende tırnaklı zaman sayıcılar var. Her bir dilim, 15 dakıkadır. Sabah açılma ve akşam kapanma saatlerını kapsıyan tırnakları ayarlayın. Kapakda hangı anahtarlar var görünmüyor.Öğretmen arkadaşlar, bunu devreye bağlarlar. Devamlı açık kalabilir. Sezon bittiğinde anahtarını kapatırsınız.

Forum istatistikleri

Konular
129,867
Kullanıcılar
452,732
Son üye
erencok

Yeni konular

Geri