YARDIM! Logitech 2+1 Z623 Amfi Tamiri Hakkında ANKARA

tunc_0000

Üye
Merhabalar.

Bilgisayarım için ikinci el olarak Logitech 2+1 Z623 almıştım. 4-5 ay sorunsuz dinledim.
Bir gün müzik dinlerken birden bire sistem sustu. Elektrik gelmiyor. Windows Edge için bass güçlendirici ve ses arttırıcı ekolayzır kullanıyordum. Orta seviye müzik çalarken hafiften ses açtık (çok yüksek değildi) ve amfi komple gitti.

Bir kaç tamirciye gösterdim "amfisi komple yanmış tamir edilmez" dediler. Belki de uğraşmak istemediler anlamadım.

Ürünü çok seviyorum. Kıymetlide bir ürün. Yenisini alıyım desem şu an 10 küsür bin lira.

Bunun tamiri mümkün müdür ? Tanıdık bildik işinin ehli usta bildiğiniz varsa o şekilde de olur.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yerim Ankara.

Not : Meşhur bir forum sayfasından bir üyenin referansıyla geldim. Ulaşmak istediğim kişinin İsmi Mr_YamYam . Ben bu forumda yeni üye olduğum için sanırım kendisine mesaj gönderemedim. Beni duyup cevaplarsa çok sevinirim :)

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2025-10-05 saat 16.21.19_e987c2cd.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-05 saat 16.21.19_e987c2cd.webp
    186.4 KB · Görüntüleme: 25
Tam yatmak üzereydim birisi bana seslendi :D
Ampliye uyduruk SMPS besleme yapmışlar.
Ama tek resimden pek birşey anlaşılmıyor.
Eğer parça değişimi ve tamiratını yapabileceksen yardımcı olmaya çalışayım.

Tam yatmak üzereydim birisi bana seslendi :D
Ampliye uyduruk SMPS besleme yapmışlar.
Ama tek resimden pek birşey anlaşılmıyor.
Eğer parça değişimi ve tamiratını yapabileceksen yardımcı olmaya çalışayım.
Kusura bakmayın rahatsız ettim hocam,

Ben anlamıyorum bu işlerden ama tamir yaptırmak istiyorum. Bende ankaradayım size de getirebilirim. Veya tavsiye edeceğiniz bir yer varsa oraya da gidebilirim. Masraf önemli değil. Yeter ki tamir olsun. Çok üzülüyorum :(

Kusura bakmayın rahatsız ettim hocam,

Ben anlamıyorum bu işlerden ama tamir yaptırmak istiyorum. Bende ankaradayım size de getirebilirim. Veya tavsiye edeceğiniz bir yer varsa oraya da gidebilirim. Masraf önemli değil. Yeter ki tamir olsun. Çok üzülüyorum :(
Gardaş tamir etmek isterdim ama ben şu anda başka mahalledeyim. Yani evimden uzaktayım.
Burada bir havya dahi yok.
Tamir konusunda ise hiçbir tanıdığım yok artık.

Gardaş tamir etmek isterdim ama ben şu anda başka mahalledeyim. Yani evimden uzaktayım.
Burada bir havya dahi yok.
Tamir konusunda ise hiçbir tanıdığım yok artık.
tamam ustam acelesi yok. Ne zaman müsait olursanız hallederiz. Olmazsa da canınız sağolsun teşekkür ederim..

Bu tür cihazlarda ,enerji gelmiyorsa ,sigorta yanmışsa giriş psu da doğrulma diyotlarını ,mosfetleri , kondansatörleri kontrol edin sigorta sağlamsa yüksek ihtimal pwm sürücü entegredendir. Ayrıca bunlardan birinde arıza bulursanız bağlı olan diğer devre Elemanlarını da kontrol edin . Smps psular çok hassastır , tölerans kabul etmez ,parça doğru olmalı.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri