Yasaklı Kullanıcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bryant02 named user has been banned cos of publishing ad topics.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
maverick 71 ve dastok5005 isimli kullanıcılar,sırf mesaj sayısını arttırmak için boş mesaj attığından 2 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
Son düzenleme:
mehmet ece isimli kullanıcı defalarca uyarılmasına rağmen forum kurallarına uymamakta ısrar etmesi, paylaşım ortamını istismar edip ticarete dönüştürmesi, taşkınlıklara ve yönetime karşı kışkırtmalara önayak olması nedeniyle süresiz olarak forumdan uzaklaştırılmıştır.

safakozkarahan ve serkançağlar kullanıcı isimleri de aynı kullanıcının farklı üyelikleri olduğu, bu üyeliklerle de aynı faaliyetleri gerçekleştirdiği, bir üyeliğinden diğerine hayali satışlar yaptığı ve bu yolla forum üyelerini manuple etmeye çalıştığı için forumdan tamamen uzaklaştırılmıştır

Üyeliklerin aynı ip üzerinden geldiği kesin olup tartışmaya mahal bırakmamaktadır.

mehmet ece 88.***.***.202
safakozkarahan 88.***.***.202
serkançağlar 88.***.***.202
 
Son düzenleme:
abdullahabdullah isimli kullanıcı reklam içerikli mesajını alakalı alakasız her bölüme aynen yapıştırdığı için forumdan 7 gün uzaklaştırılmıştır.
 
zemalek adlı kullanıcı,2. el pazarı bölümünde forum kurallarını ihlal ettiği için 2 gun forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
teknisiyen01 isimli üye yöneticileri kandırmaya çalışarak sıfır ürün ticareti yaptığı, hiçbir uyarıyı da dikkate almadığı için 7 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
graski isimli üye hakaret içeren mesajı nedeniyle 3 gün forumdan uzaklaştırıldı.
 
breen adlı kullanıcı küfür içerikli mesajından dolayı süresiz forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
OnurSirius isimli kullanıcı reklam içerikli mesajını bir çok bölüme aynen yapıştırdığı için forumdan 7 gün uzaklaştırılmıştır. tekrarı halinde süresiz uzaklaştırılacaktır.
 
ozcancan isimli kullanıcı forumda lisans dosyaları kırılmış program paylaştıgı için 10 gün süre yasaklanmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…