Yasaklı Kullanıcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknisiyen01 Adlı üye Yöneticimize hakaretten süresiz yasaklanmıştır.
 
Aşagıdaki üyeler ikinci el bölümünün düzenini bozup forum kurallarına uymadıkları için belirtilen sürelerce forumdan yasaklanmışlardır.
teknisyen01 30 gün boyunca forumdan uzaklaştırılmıştır.
Analyzer 7 gün boyunca forumdan uzaklaştırılmıştır.
balluf 7 gün boyunca forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
vile_bnm adlı uye uyarılmasına rağmen, aynı içerikli mesajı bütün konulara gönderdiğinden 3 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
yener74 adli uye forum kurallarinin 3.12 maddesini ihlal etmesi vede bu konuda kendisine yapilan uyarilara ragmen bunu israrla devam ettirmesi nedeniyle forumda uc gun sureyle uzaklastirilmistir.tekrari halinde surekli olarak uzaklastirilacaktir
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
halil usta adli uye forum kurallari 3.12 maddesi geregince uc gun forumdan uzaklastirilmistir
 
Mürsel Dedeoğlu Daha önce yapılmış olan uyarılara rağmen forumda kargaşa çıkartmaya devam etmesinden dolayı 7 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
katana isimli üye uyarılara rağmen siyasi yorum yazdığından dolayı 7 gün uzaklaştırıldı. Artık yarayı kaşır gibi aynı polemiği sürdürmeyi bırakın, herkes bu forumun kurallarına aynı şekilde uyacaktır.
 
elektropsiko isimli üye imzasında online satış reklamı yapan sitenin linkini bulundurduğundan (Forum kuralı 3.2' nin ihlali) 3 (üç) gün süreyle uzaklaştırılmıştır.
 
dobson52 nickli üye konulara alakasız ticaret amaçlı mesajlar yazmasından dolayı forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
 
Yeehee isimli üye sürekli olarak reklam amaçlı konu açtığı için 7 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,902
Mesajlar
921,519
Kullanıcılar
451,050
Son üye
bayGizem35

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst