Yasaklı Kullanıcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kalemsor isimli kullanıcı adı mulayim isimli kullanıcıya ait olduğu için, forumda ısrarla siyaset yapmaya çalıştığı için, görevini yapan yöneticilere ısrarla hakaret ettiği için forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.

Bize onur ve ahlak dersi vermeye çalışacağınıza defalarca kovulduğunuz bir foruma neden ısrarla üye olduğunuzu sorgulasanız inanın ne siz kendinizi rezil edeceksiniz nede bizi yoracaksınız.
 
tekin126 adlı üye tartışma çıkarma amaçlı konu açtığı için 3 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
erturul isimli üye Türkçe içerikli mesleki forum reklamı yaptığı için ve yöneticilerin defalarca uyarmasına rağmen uyarıları dikkate almadığından dolayı forumdan 3 gün uzaklaştırılmıştır.
 
erturul nickli üye sch_warzenegger nickini aldığından dolayı yasaklanmıştır.
 
onyedi kullanıcı isimli üye mülayim, kalemsor gibi kullanıcı isimlerini kullanan kişinin yeni kullanıcı adı olduğu ve aynı şekilde siyasi ve hakaret içerikli konu açtığı için forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
 
feride 34 serbest konularda kufur vede hakaret iceren mesaji nedeniyle surekli olarak uzaklastirilmistir
 
FullAs isimli kullanıcı forum üzerinde hakaret ve tehtit içerikli mesajlar gönderdiği, üyeleri özel mesaj yoluyla tehtit ettiği, imzasında hakaret içeren ifadeler bulundurduğu için forumdan tamamen uzaklaştırılmıştır.

Bazılarının beyin seviyesi kendini üstün zekalı karşısındakileri geri zekalı görmekten ileriye gidemiyor anlaşılan. Defalarca forumdan uzaklaştırılan ancak her seferinde yüzsüzce kayıt olup forumda hakaretler yağdıran insanları bu nezih ortamda istemiyoruz. Çünkü bu tip üyeler kaliteli bir forumda pişmiş kelle gibi sırıtıyor.
 
"onlinedetay" isimli kullanıcı "Para kazanma amaçlı web sitesi yayınlamak" gerekçesiyle forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
 
"asumanorhun" isimli kullanıcı "Para kazanma amaçlı web sitesi yayınlamak" gerekçesiyle forumdan 7 gün uzaklaştırılmıştır.
 
Adımcem isimli üye teknikadam, uzman_41, analizör, avcıkaplan, ŞahinK, FullAs ve unuttuğum varsa diğer kullanıcı adlarını da alan kişi olduğu için forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,902
Mesajlar
921,519
Kullanıcılar
451,050
Son üye
bayGizem35

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst