Yasaklı Kullanıcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
axalis isimli kullanıcı, sürekli reklam içerikli mesaj yazdığından 3 (üç) gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
vatansever1 isimli kullanıcı adı trafocu01 isimli üyeninin ikinci üyeliği olduğundan forumdan süresiz uzaklaştırılmıştır.

trafocu01 isimli üye 2. üyelik alarak tartışma çıkardığı için forumdan 3 gün uzaklaştırılmıştır.
 
Yelek 87 isimli üye uyarılara rağmen üyelere hakaret ederek tahrik unsuru oluşturduğu için forumdan 3 gün uzaklaştırılmıştır.
 
selcukeem92 isimli üye uyarıların hiçbirisini ciddiye almaması ve imza kurallarına uymaması nedeniyle forumdan 3 gün uzaklaştırılmıştır.

Forum Kuralları Madde 2.3 ) İmzalarınıza forumun yapısını etkileyecek kadar büyük boyutlu resimler, reklam, cinsellik, siyasi veya dini içerikli yazılar, hakaret, şiddet kin ve nefret içeren ifadeler, telefon numaraları, mail ve anlık mesajlaşma programlarının adreslerini eklemek yasaktır. Site Yetkilileri imzalarınızı sebep belirtmeden silebilir veya değiştirebilirler. Bu konuda hiç bir hak talep edemezsiniz.
 
turmuk isimli üye ikinci defa kısaltma kullanarak küfür ettiği için forumdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır. Burası ciddi bir mecra eğer sokak ağzı ile konuşmak istiyorsanız kahvehaneye gidin.
 
selcukeem92 isimli üye daha önce özel mesajla uyarılmış olmasına rağmen siyasi polemik içerikli mesaj yazdığı için forumdan 7 gün uzaklaştırılmıştır.

Forum Kuralları Madde 3.6 ) Burası mesleki gelişim platformudur burada siyasi parti propagandası, din, ırk ve spor tartışmaları yapılamaz.

Tekrarı halinde forumdan süresiz uzaklaştırılacaktır.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
blackandsolitude adlı üye ağır hakaret nedeniyle üç gün forumdan uzaklaştırılmıştır
 
güvenlik isimli kullanıcı adı duvar isimli üyeninin ikinci üyeliği olduğundan forumdan süresiz uzaklaştırılmıştır.

duvar isimli üye 2. üyelik alarak üyeleri kendi ticari ürünlerine yönlendirme maksatlı konular açtığı için forumdan 7 gün uzaklaştırılmıştır.
 
Yelek 87 ve selcukeem92 isimli üyeler kişisel atışma yapmamaları yönünde defalarca uyarılmış olmalarına rağmen kişileri hedef almakta ısrar ettikleri için forumdan 7 gün uzaklaştırılmıştır.
 
catcatt isimli üye mesaj sayısını yükseltebilmek için forum kurallarına aykırı olan bir konuyu defalarca açtığı için forumdan 3 gün uzaklaştırılmıştır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
129,059
Mesajlar
922,903
Kullanıcılar
451,331
Son üye
doby17

Yeni konular

Geri
Üst