üniversite yıllarında menemen konusunda uzmanlığım olmuştu. pişire pişire ne kadar biber ne kadar nane ne kadar domates gerektiğini ne kadar pişmesi gerektiğini öğrenmiştim ayrıca kabağı rendelemek suretiyle pişirme süresini 25 dakikadan 5 dakikaya indirmiştim. ama hiç bir yemek hazır konserve barbunya piyaki kadar bana lezzetli gelmez
bu arada Serkan hocam makarnaları yakmışsın söyliyeyim
Latife olsun diye ekledim yoksa 10 parmağımda 10 marifet olmasada yemek yapma konusunda iyiyimdir.
Barbunya pilaki konsunda şiddetle katılıyorum. Yok böyle bir lezzet. Askerde iken kuru fasulyeden bıktırmışlardı aslında kuru fasulyeyide severim ancak suyun içinde akvaryum balığı gibi yüzen taş gibi fasulye olunca malesef 2 günün birinde de menüde olunca insan ister istemez bıkıyor..
serkan ustam hep elektriğin içindeyiz sabahtan akşama kadar elektrik arızaları ile uğraşıyorum böyle güzel şeyleri paylaştığın için kafamız dağılıyor teşekkürler
serkan ustam hep elektriğin içindeyiz sabahtan akşama kadar elektrik arızaları ile uğraşıyorum böyle güzel şeyleri paylaştığın için kafamız dağılıyor teşekkürler
Cok dogru dostum bu bolumde actigim konulari aynen soyledigin gibi gunun yorgunlugunu kafamizi bosaltmak icin aciyorum. Umarim oylede oluyordur. Bazen gerekiyor.
Merhaba.İyi ki bu mesajda bunu tam söylediniz sn.Serkan_48,yoksa ben de çok yanlış anlayıp kötü bir aşçı olduğunuz konusunda size biraz da takılacaktım
Bir keresinde ben de (Ramazan'da sanırım) makarna haşlanması ve yağlanması,çok diri ve kıvamında kalması konusunda kendi tecrübemi burada serbest konularda anlatmıştım,hatta Öğetemen 27 Hocam biraz şakayla karışık takılmış ve sn.alpernbugra buna +pop verebilmişti.
Bu paylaşımınız foruma ayrı bir renk katmış,bu paylaşım ve emekleriniz için ayrıca elinize sağlık diyorum.Kolay gelsin.Saygılarımla..