YENİLENEBİLİR ENERJİ

tacettin41

Üye
Katılım
12 Ara 2008
Mesajlar
147
Puanları
1
Yaş
49
Değerli Arkadaşlarım;
Güney Marmara Kalkınma Ajansı Tarafından kabul edilen "YENİ VE YENİLENEBİLİR ENERJİSİYLE YENİ BİR MESLEKİ EĞİTİM" Projemizin uygulama süreci başlamıştır. Proje kapsamında hazırlamaya başladığımız web sitemizde henüz yapım aşamasında olmasına rağmen yenerji.org olarak yayındadır. Güney Marmara Kalkınma Ajansının desteği ile Balıkesir'i Türkiye'nin, Okulumuz İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ni de Balıkesir'in "Yenilenebilir Enerji Üssü" yapmayı hedefliyoruz.

Proje kapsamında, başta okulumuzdan olmak üzere meslek liselerinin Elektrik Elektronik alanından mezun olmuş ve dört yıllık fakülteye gidememiş bütün öğrencilerimize Ramazan Bayramının hemen ardından 80 saatlik sertifikalı kurslar düzenleyeceğiz. Kurslar ücretsiz olup rüzgar ve güneş enerjisi sistemlerin kurulum Bakım ve onarımını kapsamaktadır. Katılmak isteyenlerin herhangi bir bölüm öğretmenine başvurmaları yeterlidir.

Devletin çeşitli kurumları tarafından önümüzdeki on yıl için Balıkesir'de yenilenebilir enerji konusunda çok büyük yatırımlar planlanmaktadır. Bu nedenle bu kurslarda verilecek sertifikalar çok işe yarayacaktır. Mümkün olduğu kadar çok kişiye ulaşırsak hedefimize daha kolay varacağız. Hepinizin desteğini bekliyoruz.

Balıkesir İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümü
Ahmet KESKİN
Erden DOĞAN
Tacettin ÇIRACI
Bayram ÖZALP
Erol GÜVEN

 

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,756
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst