Kesinlikle haklı.. Çol güzel bir mekanik yaparsın bütün parayı oraya harcarsın ama, 150 liraya bir sürücü alamadıktan sonra, o mekaniği kaldır at yani. Ayrıca, benim 2008de yaptığım bütün hataları tekrarlama yolunda ilerliyorsunuz. Öncelikle, bende en küçük step motorlar alıp, enn ucuz kartları almıştım. Ne ahşap işleyebildim, ne de metal.. Sadece 5 mm kalınlığında dekota. Oda zaten maket bıçağı ile kesilebilen bir malzeme.. Neyse, siz benim yaptığım tasarıma uyacaksanız ki içinde bk bf sonlandırma rulmanları bile var, böyle bir konstruksiyona böyle bir kart almayın. Direk asenyurtta olsun bende olsun m542ler var gayet güzel iş görüyor.. Her motora farklı sürücü şekilde. Tecrübelerimizden faydalanın. Yoksa gerçekten cebinizden çıkar parakardeşim kusura bakma ama bunlarla cnc falan yapamazsın. anca 3d printer yaparsın.
bu sürücülerle 1-1.5 amperlik nema 17 küçük motorları çevirirsin
bence sen paranı bunlara harcayacağına biraz daha para koy biriktir adam akıllı bir şeyler al
Kesinlikle haklı.. Çol güzel bir mekanik yaparsın bütün parayı oraya harcarsın ama, 150 liraya bir sürücü alamadıktan sonra, o mekaniği kaldır at yani. Ayrıca, benim 2008de yaptığım bütün hataları tekrarlama yolunda ilerliyorsunuz. Öncelikle, bende en küçük step motorlar alıp, enn ucuz kartları almıştım. Ne ahşap işleyebildim, ne de metal.. Sadece 5 mm kalınlığında dekota. Oda zaten maket bıçağı ile kesilebilen bir malzeme.. Neyse, siz benim yaptığım tasarıma uyacaksanız ki içinde bk bf sonlandırma rulmanları bile var, böyle bir konstruksiyona böyle bir kart almayın. Direk asenyurtta olsun bende olsun m542ler var gayet güzel iş görüyor.. Her motora farklı sürücü şekilde. Tecrübelerimizden faydalanın. Yoksa gerçekten cebinizden çıkar para
Kusura bakılacak bir durum yok eğer yanlış bir kelime kullandıysam asıl siz benim kusuruma bakmayın dediğiniz gibi acele etmeden sağlam bir sistem yapayımkardeşim kusura bakma ama bunlarla cnc falan yapamazsın. anca 3d printer yaparsın.
bu sürücülerle 1-1.5 amperlik nema 17 küçük motorları çevirirsin
bence sen paranı bunlara harcayacağına biraz daha para koy biriktir adam akıllı bir şeyler al
Anladım teşekkür ederim bende sizlerin tavsiyelerine uyarak güçlü bir sistemle devam edeceğim...Hoby anlamında Uno+Shield+drv8825 ile cnc yapabilir hatta kesimde yapabilirsin.Fakat Nema23 motor kullanman gerekiyor.Bunun markalı örnekleri mevcut OX cnc gibi.
Arkadaşlarıma katılıyorum eğer amacınız onların gibi bir cnc yapıp kullanmak ise bu bahsettiğimiz 3 'lü ile zor.
Ama amaç hobi çalışma mantığı ve ahşap ise neden olmasın...
Drv8825 ile A4988 arasındaki fark bildiğim kadarı ile:Akım ve çözünürlük.
@lydra sizn tasarım üzerinden gideceğim tasarımınıza göre önrebileceğiniz Elektronik aksam nelerdirKesinlikle haklı.. Çol güzel bir mekanik yaparsın bütün parayı oraya harcarsın ama, 150 liraya bir sürücü alamadıktan sonra, o mekaniği kaldır at yani. Ayrıca, benim 2008de yaptığım bütün hataları tekrarlama yolunda ilerliyorsunuz. Öncelikle, bende en küçük step motorlar alıp, enn ucuz kartları almıştım. Ne ahşap işleyebildim, ne de metal.. Sadece 5 mm kalınlığında dekota. Oda zaten maket bıçağı ile kesilebilen bir malzeme.. Neyse, siz benim yaptığım tasarıma uyacaksanız ki içinde bk bf sonlandırma rulmanları bile var, böyle bir konstruksiyona böyle bir kart almayın. Direk asenyurtta olsun bende olsun m542ler var gayet güzel iş görüyor.. Her motora farklı sürücü şekilde. Tecrübelerimizden faydalanın. Yoksa gerçekten cebinizden çıkar para
24 Volt 20 Amper Güç Kaynağı Son 1 Tane Kaldı. İhtiyacı olan varsa son fırsat kaçırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?