Yeni cnc için tavsiyeler

sordum fakat ellerinde o tarz bir ürün yokmuş şundan dolayı sordum aslında alt tabla montajını yaparken u şeklinde olması sağlamlık açısından bir şey farkettiririmi farkettirmiyorsa gereksiz bir ürün

8lik olukların civataları m10 mu ne oluyor.. çok sağlam oluyor yani.. aluminyum kpoar o civatalar kalır. dert edilecek bir durum değil. çok gerekli bulmuyorum.

Benim gördüğüm eksileri:
- Paralel port ile çalışıyor.
- 4 kablolu motor bağlanamıyor. 5, 6, 8 kablolu motorlar kullanılabiliyormuş.

2 veya 4 faz motorlar destekleniyor. Faz başına 3 amper gönderebiliyormuş. Tabi bu artı mı eksi mi bilemedim ama kulağa iyi geliyor. Motor 2 fazlı desek 6 amper. 4 fazlı desek 12 amper. hımmm

Şurada detaylı bir forum konusu var: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=702944

oyy karta lehimleme yapmak gerekiyor. İnsan şunları lehimler de gönderir yahu.

Tb6600 A göre nasıl sizce yani işin aslı şu verilen paraya değer mi lehim işi basit

benim Elektronik konusunda çok bilgim yok. o yüzden ne iyi nede kötü diyebileceğim.. diyebileceğim tek şey, tb alan pişman olduğudur.. (istisnalar var tabi @Suat_Korkmaz ) ayrı sürücüler alıp çalıştırman, ilerde herhangi bir arızada daha az zarar etmeni sağlar. şahsen.

@lydra Suatın yukarıda verdiği linkteki 12. sayfadaki resimlere bakarmısın Adam spindle motoru olarak ne kullanmış
Elektrikli bisiklet motoru...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…