Yeni cnc için tavsiyeler

Son meajımdan önceki mesajımdanda analşılabileceği gibi aradığım bir şey yok şu an.Bende verdiğin linkteki gibi bir set topluyorum ama komple hazır set yerine kit'i kendim topluyorum oradan buradan.Hazır kitler çok pahalı çünkü .

youtube üzerinde videoları izlerken bir projede bu kartın kullanıldığını gördüm sizce bu kart nasıldır cin malı tabiki de 80*100 yada 100*150mm lik bir cnc de iş görürü mi M542 sürücüler ile ?
yada TB6600 sürücüler ile

Link

Merhaba aşağıda özelliklerini yazmış olduğum step motorlar iş görür mü ?

JAPAN SERVO KH56LM2U004

GENEL ÖZELLİKLERİ:

• Angle : 1.8DEG/STEP
  • Şaft: 6.35mm çaplı çift rulmanlı D şaft
  • Tur başına adım sayısı: 200
  • Çalışma akımı: Faz başına 2A
  • Çalışma gerilimi: 4.5V
  • Faz direnci: 2.25 Ω
  • Faz indüktansı: 3.6 mH
  • Tutunma torku: 14 kg-cm

1.4 Newtonluk standard bir motor. Siz ne yapmak istiyorsunuz. Nasıl bir işte kullanacaksınız ona göre ürünün yeterli olup olmadığını ona göre söyleriz daha doğru olur

1.4 Newtonluk standard bir motor. Siz ne yapmak istiyorsunuz. Nasıl bir işte kullanacaksınız ona göre ürünün yeterli olup olmadığını ona göre söyleriz daha doğru olur
3 eksen 500*700 mm işleme alanına sahip cnc router yapmak istiyorum
onun için kullanacağım gövdeyi mdf den yapacağım eksenleri krom mil ile yapacağım

en sert işleyeceğım malzeme 5mm alüminyum

krom mille alüminyum malzemeyi sağlıklı işleyemezsiniz. Seçtiğiniz motorda düşük güçlü en az 3N olmalı bence
3 eksen 500*700 mm işleme alanına sahip cnc router yapmak istiyorum
onun için kullanacağım gövdeyi mdf den yapacağım eksenleri krom mil ile yapacağım

en sert işleyeceğım malzeme 5mm alüminyum

istanbulda iseniz şahin rulman (reklam olmasında) gibi cnc router malzemeleri satan yerler var oralardan bakabilirsiniz.

Forum istatistikleri

Konular
129,835
Kullanıcılar
452,663
Son üye
Yılmaz Çetiner

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri