z eksen modülünde 100 ün üzerinde delik var. benim sayabildiğim. z ekseni baya hafiflemiştir.
Yapmadığım bir kaynak işi vardı, o da oldu.
Ne kadar ölçüp biçsem de iskeletin köşeden köşeye (1 metre) 1mm hata payı çıkıyor. Yani düz değil. Bu yüzden sanayide yüzeyini sildirmem gerekecek. Bir abimin tanıdığı varmış. Haftaiçi götürüp sildireceğim. Sonra ayakları kaynatacağım. 6 adet ayak olacak. Ayaklara yükseklik ayarlı şeylerden de takacağım ki yere tam otursun.
40x40x4mm kare profil kullandım. Ağır oldu. Acaba 2mm et kalınlığı olan profilden mi kullansaydım diye düşünüyorum. Her neyse, olan oldu.
@KAZIMUGUR kaynak seçimi ve kaynak yapma ile ilgili hatrı sayılır bilgiler verdi. Beni mahçup etti. Teşekkür ederim.
Yaptığım kaynak görsel manada pek bir şeye...
Demişken, kaynaklı yerleri avuç taşlamayla temizledikten sonra, demir yumuşak olduğu için köşeden köşeye üstüne demir (veya 40x100 çelik kutu mesela. Diklemesine koyarım. Oldukça dirençli olur.) koyup sıktırsam acaba bir nebze düzelme olur mu diye düşünüyorum.Üstüne sigma koy ya da aynı kutudan bu sefer kaynaksız ya da sadece bir kaç noktadan ancak nokta gibi punta o kadar ve ya 5*30 gibi lama alta kaynak üste cıvata..
Tornası olan bf lere yalvarmaz büte kullanır , bak mesela bu en az 10 sefer anlatıldı resimler çizimler verildi , nerelerdeydin ..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?