tabu68
Üye
Merhaba arkadaşlar, Ben 2011 yılında, eskişehir osmangazi üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği bölümünden mezun oldum. Ardından askere gittim ve askerliğimi bitirdikten sonra Kazakistan'da bir demir çelik fabrikasının yapımında işe başladım. İlk başta mesleğine yıllarını vermiş bir Elektrik mühendisi abim vardı yanımda fakat 2 hafta sonra sağlık nedenleri dolayısıyla işi bıraktı. Şu an bu endüstriyel tesiste tek Elektrik mühendisiyim.Yeni mezun olduğumdan dolayı mesleki tecrübem yok, daha elektrik projesini okumayı dahi bilmiyorum. Saha da ki formenlerim ve teknikerlerim benden çok daha fazlasını biliyorlar fakat ben onların altında ezilmek istemiyorum. Sizlerden öğrenmek istediğim konu ; kendimi kısa sürede nasıl geliştirebilirim, kendimi insanlara nasıl ispatlayabilirim? Yani kısacası işimde nasıl başarılı olabilirim , nerden başlamam gerekiyor, herhangi bir okuyacağım kaynak yada görsel eğitim setleri var mı ?
Bu işe kabul edilmemin en büyük nedeni; çok iyi ingilizce ve orta derecede rusça konuşabilmem. Ama benim istediğim şey sadece dil bildiğim için değil mesleki olarakda yetkin olduğum için insanların bana saygı duymasını istiyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Bu işe kabul edilmemin en büyük nedeni; çok iyi ingilizce ve orta derecede rusça konuşabilmem. Ama benim istediğim şey sadece dil bildiğim için değil mesleki olarakda yetkin olduğum için insanların bana saygı duymasını istiyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.