mchl
Üye
Merhaba ben Gazi TEf Elektrik eğitimi 2011 mezunuyum.Okulumu derece ile bitirdim.
Teknik bilgilerim;
1.S7-200 PLC programlama- iyi seviye
2.wincc ve citec Scada - orta seviye
3.Matlab-Az seviye
4.Autocad-Orta seviye
5.Mikrodenetleyici programlama(CCS ve Proton)-iyi seviye
6.Güç elektroniği (motor sürme devreleri) -orta seviye
7. Devre tasarımı ( İSİS -ARES) -iyi seviye
8.OPC server -iyi seviye
9.ingilizce-(yazma; orta, okuma;iyi Konuşma;az)
Bitirme tezim bir rüzgar türbinin scada ile kontrolü idi.Okul hayatım boyunca bir çok yaz dışarıda çalıştım.Çalıştığım konular ise; AG, OG Panel yapımında , Elektrik bakım& onarım alanlarında kısa zamanlı olsada çalıştım. Teknik bilgime güveniyorum çünkü okulda gördüğüm bir çok dersi yazları dışarıda çalısarak pekiştirmeye çalıstım yani pratikle teoriyi birleştirerek öğrenmeye çalıştım.Bir kombine çevrim santralinde staj yaptım.Doğalgaz santralleri,HES , şalt sahasının işleyişi hakkında biligiye sahibim.Bu bağlamda iş aramaktayım ....
mail;[email protected]
Teknik bilgilerim;
1.S7-200 PLC programlama- iyi seviye
2.wincc ve citec Scada - orta seviye
3.Matlab-Az seviye
4.Autocad-Orta seviye
5.Mikrodenetleyici programlama(CCS ve Proton)-iyi seviye
6.Güç elektroniği (motor sürme devreleri) -orta seviye
7. Devre tasarımı ( İSİS -ARES) -iyi seviye
8.OPC server -iyi seviye
9.ingilizce-(yazma; orta, okuma;iyi Konuşma;az)
Bitirme tezim bir rüzgar türbinin scada ile kontrolü idi.Okul hayatım boyunca bir çok yaz dışarıda çalıştım.Çalıştığım konular ise; AG, OG Panel yapımında , Elektrik bakım& onarım alanlarında kısa zamanlı olsada çalıştım. Teknik bilgime güveniyorum çünkü okulda gördüğüm bir çok dersi yazları dışarıda çalısarak pekiştirmeye çalıstım yani pratikle teoriyi birleştirerek öğrenmeye çalıştım.Bir kombine çevrim santralinde staj yaptım.Doğalgaz santralleri,HES , şalt sahasının işleyişi hakkında biligiye sahibim.Bu bağlamda iş aramaktayım ....
mail;[email protected]