Profilizde yaş 21 yazıyor, nerden bilebilirim 34 yaşında üniversite okumaya karar verdiğinizi, 21 yaşında bir gencin heleki üniversite okuduğu düşünülürse bu tip bir soru sormasını anlayışla karşılamak pek olası değildir, benim bulunduğum üniversitede afla eem mühendisliğine gelen 60 yaşında bir amca var ve kendisine elimden gelen tüm yardımı yapıyorum, öğrenmek istiyene her zaman yardımcı olmaya çalışırım, fakat bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır sözü bilmesi gerektiği bilgileri zamanında öğrenmemiş kimselerin arkasına saklanabilmesi için ortaya çıkmış değil öğrenmenin erdemini vurgulamak için söylenmiş bir sözdür, sorduğunuz soru lise müfredatında yer alıyor, bilmemenizi ayıplamadım sadece anlayışla karşılamadım o kadar, bununda nedeni 21 yaşında olduğunuzu düşünmemdi 21 yaşında olduğunuzuda siz profilineize yazmışsınız benim bir suçum yok. ben daha önce yazdığım gibi soru sormadan önce araştırma yapılmasını öneririm zira sorunuzun yanıtı zor bulunan zinsten değil heryerde mevcut, bu arada çocuğunuza örnek olma isteği çabası çok güzel bir davranış tebrik ederim, başarılar dilerim.