Sayın Hayrettin Demir;
Burası mesleğe yönelik bir platform olduğundan dolayı yapılan açıklamalar,yorumlar ve paylaşılan bilgilerde meslek kapsamı içersinde olmak zorundadır.
Burada,kimse konuyu kişiselleştirip farklı boyutlara taşıyamaz,zaten taşımıyorda.Muhakkak ki farklı boyutlardaki konular,farklı başlıklar altında değerlendirilir.Fakat konu farklı boyutta ise.
Burada,başlığın konusunun ve ilk mesajın belli olması,konu içersinde bir biri ile bağlantılı soruların ve görüşlerin belirtilmemesi gerektiği anlamına gelemez.Taki yazılan mesaj konunun akışını bozacak ve konu dışı bir mesaj olana kadar.
İsim belirtmeden söylüyorum.Özel mesaj yolu ile "Açtığınız başlığa sahip çıkın" türü mesajlar hiç etik değil.Açtığım başlık ve içeriğindeki mesaj gayet açık ve net.
Bu yazınızda şahsınıza yönelik etik olmayan mesajların yazıldığını belirtmişsiniz.Size rahatsızlık verdiğini düşündüğünüz mesajları,bana bildirmeniz dahilinde olumsuzluklar muhakkak çözümlenecektir.Ayrıca sizinde yorumlarınızda argo kelimeler kullanarak burada belirtmeniz etik olmayan durumlar içerisindedir.
İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkürlerimi sunarım...
ben neden konu haricinde bir soru sordum anlatayım aslında konuyla alakalı konuyu açan arkadaş bypass ayırıcısının olmadığını ve bu bypass manevrasının tehlikeli olduğunu iddaa ediyor bende ona diyorumki kublaj ile fiderin bara değiştirme manevrasını ne kadar güvenli ise bypass manevrasıda o kadaar
güvenlidir.
soruyu sorma amacım bara değiştirme işlemini bilip bilmediğidir...
saygılarımla
Sayın hsnuys;
Bende sorduğunuz sorunun içersinde art niyet olmadığını kanaatindeyim.Fakat konu içersindeki mesajlarımda by_pass ayırıcı ve aktarma işleminin nasıl yapıldığını kısmen belirtmiş,dolayısı ile bu mesajın ardından bu tarz bir soru sormanız karşınızdaki kişi tarafından yanlış bir şekilde anlaşılabilir ve kişiyi sınarmışcasına kasıtlı olarak sorulmuş hissi açığa çıkara bileceğinden,bu tarz sorular sormamamız en doğrusu olacaktır.
Katılımınızdan ve paylaşımlarınızdan ötürü teşekkürlerimi sunarım...