yolgezer74
Katılımcı Üye
usta bana gondercektinBen Ankamall dan bir sony miro telefon aldım.Telefon güzel ve kullanışlıydı.Arıza yapana kadar türkiye de bir tane servis var o da Ankara da ve giden telefon tamir edilmeden geliyor.Telefonu mahalle tamircilerine yaptırdım ve hatta başka arkadaşım servise gönderdi sony neo V oda bozuk geldi
elinde ise hala ikisini de gonder ama neo v sim hatasi ise unut, ne yazik ki sim entegresi yok. direkt islemciye bagli ve cok sikisik. mudahale imkani yok.
teleservice becrremiyor. benim kac tane telefonumu acmadan degistirdiler ama ankara icinde isen. yuzune baktiklari adama terbiyesizlik edemiyorlar.
mironun ne sorunu var bilemem ama zoe bir cihaz degil. kolay yapmasi, ikisini de gonder istersen
soruyu soran kardesim, bak mesele aslinda yazilim uyumu. sonylerde aslinda bir killik var ki uygun yazilim icin cok bekleyebilirsin. misal z, stabil yazilim icin 9 ay bekledi rekor c1505 de. 2 sene surdu kamera ve ram optimizasyonu ama bu hepsinde boyle olmuyor. st21, 1 ayda stabiliteye kavustu. o telefonda bir sey kapatma diye bir sey hatirlamiyorum, bir bt kullanmadigim icin acilmazdi yoksa 3 g ac kapa wifi ac kapa. bir ara hicbir seyi kullanmadan biraktim, 1 haftada %10 yedi
hiz desen deligibi hizli idi.
ki simdi elimdekini satip ona donmeyi planliyorum.
sen o samsungdan memenunum diyorsun da yarin kasilmaya baslayacak. iste o zaman naptim ben dersin. gercekler acidir malesef.