sayın
@otohat, sayın
@tamer_gs lütfen birbirimizi burada ısırmayalım, gidişat kim iyi diyorsa bu ülkede yaşamıyor. adamların küpleri bir türlü dolmadı, aldıkları her güzel kararla bizleri biraz daha batağa itiyorlar. siyasetin bile b*kunu çıkardılar. muhalefet beceremiyor muhalefet yapmayı, 3-5 kişi üzerinden siyaseti yürütüp kurtarmaya çalışıyorlar. sizler hiç pazarlık yapıp muhalefet kalesi olan bir ilçenin, iktidarın eline verildiğini gördünüz mü? ben gördüm. peki bu ülkeyi satmış batırmış bir adamı, iadeyi itibar deyip yücelten birilerini hatırlıyor musunuz? ben hatırlıyorum. adamlara hiç kızmayalım bakın ne güzel yol yapıyorlar. yapacağımız şey, sandık başında olsun. bu ülkenin % 99'u müslüman adalet var laiklik var diyoruz, ben de o % 1 lik kısımdayım diyorum beni dışlıyorsunuz. bizlerin yaptığı en büyük hata nedir biliyor musunuz? kendimizi ifade ederken, bazen eksik kalıyoruz. sizler bilale anlatır gibi yapsanız bile, benim gibi kalın kafalılara bir de alt yazı geçmeniz gerekiyor. sağlıcakla kalınız. şimdi ben kara kara değil içim ferah olarak alacağım zamlı maaşımı paralarını hangi leyla'ya basacağım onu düşünüyorum.