teşekkür ederim, bunu deneyeceğim.Sigortayı C tiple değiştirmeyi deneyin.Zaman ayarı için,astro röle,daha uygun bir çözümdür.
evet üstadım röleden sonra kontaktör takılmış zamanında, sanırım daha sağlıklı ve uzun ömürlü olsun yükü taşısın diye kullanılmış. sizin öneriniz kontaktörü devreden çıkartmak mıdır?Schneider 12a kontaktör kullanıyoruz.
Yine kontaktör kullanıyorsunuz.
9 watt 10 adet = 90 watt
Başka cihaz yoksa ( yük)
Düşük amper.
Legrand 16a mekanik zaman rölesi var
hemde Schneider kontaktör 12A
Kısa devre sigortayı attırır.
Kablo ince ise.
Yük fazla ise
Uygun tip sigorta takilmamasi.
Kontaktör sorun olabilir
Vs gibi
evet üstadım röleden sonra kontaktör takılmış zamanında, sanırım daha sağlıklı ve uzun ömürlü olsun yükü taşısın diye kullanılmış. sizin öneriniz kontaktörü devreden çıkartmak mıdır?
10 adet ampül 9w led ancak çin malı ledler. belki markasız bir ürün olduğundan ilk çalışma ya da kapanma anında yüksek akım çekiyor olabilir mi?
kısa devre ihtimalini zayıf görüyorum, çünkü sigortayı kaldırdığımızda ve röleyi elle devreye soktuğumuzda sorunsuz aydınlatma alıyoruz. sigortada bir atma işlemi olmuyor. sadece kendisi otomatik devreye girer-çıkarken yaşıyoruz bunu.
sigorta ve kontaktöre bağlı başka yük yok, sizin de belirttiğiniz gibi düşük bir güç var.
kablo olarak 2.5 kullanılmış ve lambalara paralel bağlantıyla taşınmış. yüke göre kalınlık yeterlidir diye düşünüyorum.
röle devreye girip çıktığında kontaktörün çekip bırakmasında sorun görmedim. giriş çıkışlarda faz olup olmamasından başka bir kontrol varsa onu da deneyebilirim.
başka ihtimal kalmıyorsa sanırım C tip sigortayla denediğimizde sorunumuz çözülmüş olabilir.
evet üstadım ya devreye girerken sigorta atıyor ya da devreden çıkarken, ancak dediğim gibi zaman rölesini manual çevirirken bu sorunlar olmuyor, kendisi otomatik röleyi yürütürken giriş/çıkışlarda yapıyor atma işlemi.zaman rölesinden her devreye girmesinde yada devreden çıkmasında sigorta atıyor mu?
Ayrıca devreden çıkarken sigortayı artırdığından emin misiniz? Bu olayı başka yere götürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?