Cevabınız için teşekkürler motora giren soketi anladım ama karttan kastınız hangi kart makinenin üst kısmındaki mi?kabloyu motora giren soket ile karta giren soket arasında kopukluk kontrolü yap
Cevabınız için teşekkürler motora giren soketi anladım ama karttan kastınız hangi kart makinenin üst kısmındaki mi?kabloyu motora giren soket ile karta giren soket arasında kopukluk kontrolü yap
Ölçümü yaptım evet ulaşıyor ötüyor multimetre aşşağıdaki tamir ettiğim kopan kablonun soketine ve ön paneldeki sokete tutuyorum. Bence sorun motorun hız ölçmesinde motor kendi hızını düzgün ölçemiyor gibi geliyor bana. Sizin dediğiniz gibi motor düştükten sonra takometreyle ilgili bir sorun olabilir. Motorun içini açabilmek için gerekli tornavidayı elde ettiğimde oraya da bakıcam.kabloları takip ed ön panele bağlı karta giren soket
teşekkür ederim bunu da denerim ama tam olarak anlamadım + - uç olarak hangi uçları kullanmam gerekiyor + 5. soket ucu - 6. soket ucu mu?sıkma programında çalıştırın tako uçları 5 ve 6 nolu uçlardan 36-40v ac elektrik görmeniz gerekli